Hoppa till sidans innehåll

NRK


Nordmalings Ridklubb - en ideell förening

Ridskolan byggdes upp av ideella krafter. Barn, ungdomar, vuxna och föräldrar enades då omkring ett gemensamt projekt som var att ha en ridskola för alla. Ridskolan utvecklades sedan och man byggde ridhuset som idag är vår största tillgång, vilken vi är mycket stolta över. Vi har en ridanläggning som är vår. Vi har möjlighet att rida inomhus när vintern kommer och får de norrländska vindarna att bita i våra kinder. Vi har en anläggning där vi kan samlas för att träna och tävla, att lära och läras.

Nordmalings ridklubb bedrivs i dag ideellt.
Vi glädjs åt den styrka och det engagemang som många av våra aktiva medlemmar besitter. 

Ridskolans styrelse stödjer helt det frivilliga arbetet. Inledningsvis kan det vara kämpigt att organisera upp det arbete som behöver utföras. Det tar tid att organisera den ideella föreningen. Att driva ett sådant stort företag som Nordmalings Ridklubb kräver många insatser.

Vad kan man göra ideellt?
Känner du att du kan bidra med en insats? Är du en fena på att söka bidrag, duktig på att skotta snö, älskar du att baka eller sy gardiner? Om du är intresserad av röjning av buskar, diken och kringområden finns det massor att göra på området. Övriga saker att göra är bl a.
städning av hagar, reparation och byggnation av hagar, hålla i studiecirklar, hjälpa till med tävlingar, stå i cafeterian under uthyrningsdagar, baka fikabröd till cafeterian, städning av servicedelen och mycket annat smått och gott.
Vi medlemmar är positiva till alla projekt som driver ridskolan framåt!

Välkommen till Nordmalings Ridklubb, här finns stort engagemang och många positiva viljor!

Uppdaterad: 28 FEB 2018 19:53

BankGiro nr: 5020-2944 

 

Verksamhetsansvarig:

This is a mailto link

Telnr: 0702895096

Öppet tider: 

Mån-Fred: 07.00-20.00

Lör-Sön: 07.00-18.00

 

 

  svea_140x140

 

Hemsideansvarig:

This is a mailto link 

Postadress:
Nordmalings RK - Ridsport
Box 5
91421 Nordmaling

Kontakt:
Tel: 0702895096
E-post: This is a mailto link

Se all info