Hoppa till sidans innehåll

Veckobrev v8-9

26 FEB 2019 13:50
Vädret är alla årstider på en och samma dag känns det som.....
  • Skapad: 26 FEB 2019 13:50

Ibland så är det lite som ett lotteri med vädret. Ska vi tex ta av hästarna täckena eftersom det är plusgrader, nja då regnar det minsann. Verkar bli mulet och minusgrader så vi tar på täcken idag....nja då visar sig solen. Så det gäller att dra rätt vinstlott när man väljer vädret för dagen.

När det gäller anläggningen så är det varmt inne nu när vårsolen värmer och om ni stänger av elementen så måste ni sätta på dom på kvällen igen eller iallafall ha låg värme på för att systemet ska fungera. Vi har haft en kallperiod där vattnet frös i stallet och därefter så såg vi att elementen varit avstängda i servicedelen och värmeanläggningen ställd ner på för låga gradantal för stallet så nu har vi fått åtgärda och reparera systemet med hantverkare. Har ni frågor hur saker fungerar så prata gärna med Ulf som arbetar på dagarna.

Vi har varit på möte där SISU informerade angående nya projekt och ansökan för bidrag. Det var ett väldigt givande möte och som det verkar kan vi ha ett spännande projekt pågång. Mer information kommer om och när vi har projektet klart.

Det finns många aktiviteter ute nu så läs på hemsidan under nyheter eller läs på vår anslagstavla i stallet. 
Apropå aktiviteter så anordnade vi med kort varsel en dressyrprogramsträning med inlånad domare. Jättekul att det blev så många som deltog och gjorde fina ritter. 
Det som är närmast i aktivitetsväg är vecka 10 och för första gången arrangerar vi lite olika sportlovsaktiviteter. Vi hoppas att många kommer och deltar. 

Med hopp om ett härligt hästaktivitetsår // Renée

Skribent: Renée Höglander
Epost: Adressen Gömd

BankGiro nr: 5020-2944 

 

Verksamhetsansvarig:

This is a mailto link

Telnr: 0702895096

Öppet tider: 

Mån-Fred: 07.00-20.00

Lör-Sön: 07.00-18.00

 

 

  svea_140x140

 

Hemsideansvarig:

This is a mailto link 

Postadress:
Nordmalings RK - Ridsport
Box 5
91421 Nordmaling

Kontakt:
Tel: 0702895096
E-post: This is a mailto link

Se all info