Hoppa till sidans innehåll

Norra Gotlands MHF-Ungdom - Motorcykel och Snöskoter

Norra Gotlands MHF-Ungdom

På vår anläggning har barn i alla åldrar möjligheten att prova på och lära sig att köra motocross och moped. Läs mer under Om oss. Lite kort om avgifter, licens och träningsansvar hittas här.

Vänligen respektera de angivna körtiderna och reglerna. Uppdateringar angående tider och scheman läggs ut på denna sida. Kontrollera alltid facebook eller kalendern innan ni åker ut till banan.

Lånecrossar på måndagar startar upp måndag 6e september

Vi drar igång efter sommaruppehållet med lånecrossarna. Planen är att öppna måndag den 6e september. Naturligtvis är det med reservation för hur smittläget i samhället utvecklas.

Tid är som vanligt: Måndagar 18:00-20:30

Körning med egen cross

Vi kör på med Covid-anpassad träningsmöjlighet för dem med egen cross. Vi har följande riktlinjer att förhålla oss till:

  • Ingen publik tillåts på träningarna.
  • Endast en medföljande per förare är tillåtet.
  • Vi håller minst 3 meter avstånd mellan bilarna på parkeringen.
  • Anmälan sker vid datorn ute, som förra året. Sprita händerna innan ni använder tangentbordet.
  • Inga parkerade motorcyklar vid bandepå. Pauser måste tas vid den egna bilen. Glöm inte depåmatta!
  • Omklädningsrummet är låst. I nödfall kan träningsansvarige låsa upp, men viktigt att man då respekterar de instruktioner som finns skrivna där om ytdesinfektion med mera.

Den som inte följer reglerna kommer att avvisas från området.

Som vanligt gäller att det måste finnas en träningsansvarig för att kunna hålla öppet. Kolla gärna vår grupp på Facebook för aktuell information.

Tiderna är de vanliga:

Måndag     17:00-20:30

Onsdag     17:00-21:00

Lördag     09:00-14:00

Årsmöte/Medlemsmöte

Vi hade vårt årsmöte digitalt torsdag 25 februari 18:00. Tyvärr var det glest med medlemmar på mötet. Förutom de sedvanliga punkterna för årsmöte hade vi velat diskutera hur vi ska hantera öppning av anläggningen framöver, då det är viktigt att få in er medlemmars tankar och idéer även kring detta.

Tanken är att vi gör ett nytt försök med ett extra årsmöte/medlemsmöte lördag 16 oktober. Om det blir digitalt igen, eller om vi kan ha ett fysiskt möte får vi återkomma om när det närmar sig. Boka gärna in tiden i er kalender redan nu, då det är viktigt att så många medlemmar och/eller föräldrar som möjligt kan närvara.

Inloggning Svemo TA

Om ni får felmeddelande när ni försöker skapa inloggning på Svemo TA för första gången så kan det bero på att Svemo TA tagit inloggningsuppgifter (mail mm) från Idrottonline där vårt medlemsregister ligger. Meddela oss om ni tror att ni har fått fel mailadress registrerad så hjälper vi till att rätta till det.

SWISH

Nu kan du betala med SWISH hos oss. Telnr: 1235113048
Skriv meddelande så att det går att spåra betalningen, t ex K för kiosk och tvätt, H för hyra, T för träningsavgift eller M och personnummer för medlemsskap. Vi har satt ett minibelopp på 20 kr p g a bankavgifterna per transaktion.

 

Flexbert

Trafiksäkerhet är viktigt, särskilt för alla barn som rör sig i trafiken. Därför är vi fortsatt stolta sponsorer till Flexbert trafikkampanj, som delar ut reflexvästar mm till skolbarn i hela Sverige. Läs mer här.

Stöd oss i gräsroten

Välj att stödja Norra Gotlands HMF-Ungdom när du spelar på Svenska spel.

Miljöcertifiering.

Vi är Miljöcertifierade av SVEMO.

Visa certifikat

Medlemskap.

Medlemsavgift fungerar likadant 2021 som 2020. Läs mer under Om oss.

Buskörning i omgivningen

Det har kommit till vår kännedom att det förekommit buskörning med crossmotorcykel i närheten av vår anläggning i Othem. Vi har ingen anledning att tro att det är någon av våra medlemmar, men vill ändå framföra att det är av yttersta vikt att vi alla sköter oss och hjälps åt att hålla en god ton gentemot grannar och markägare. Vi vet alla hur svårt det är att få tillstånd för nya banor, och har en mycket bra anläggning där vi är idag, så snälla undvik sådant som kan påverka detta. Säg ifrån själva eller tipsa oss om ni ser eller hör talas om någon som buskör och ger oss vanliga skötsamma crossförare dåligt rykte.

 

Tänk på att jordbanan inte är besiktigad som en motocrossbana utan ingår i endurospåret och därför är det förbjudet att vända håll på banan! Följ den riktning som anges med pilarna på banan!

Egna nyheter

Klicka på kartan för större bild.

karta

Postadress:
Norra Gotlands MHF-Ungdom - Motorcykel och Snöskoter
Roger Lehrberg, Solåkersvägen 19
62448 Slite

Besöksadress:
EJ POSTADRESS, Othem Klints 435
62446 Slite

Kontakt:
Tel: 0709378213
E-post: norra.gotland@mhf-un...

Se all info