Hoppa till sidans innehåll

Norra Gotlands MHF-Ungdom - Motorcykel och Snöskoter

Norra Gotlands MHF-Ungdom

På vår anläggning har barn i alla åldrar möjligheten att prova på och lära sig att köra motocross och moped. Läs mer under Om oss. Lite kort om avgifter, licens och träningsansvar hittas här.

Vänligen respektera de angivna körtiderna och reglerna. Uppdateringar angående tider och scheman läggs ut på denna sida. Kontrollera alltid facebook eller kalendern innan ni åker ut till banan.

Stängt på lördag 27/4!

Nu på lördag 27/4 är det Gotland Bike Battle som passerar våra banor. På grund av detta håller vi stängt denna dag, och har istället öppet söndag 28/4.

Lånecrossar på måndagar

Vi är igång med vårterminen. 18:00 - 20:30 har vi ledare på banorna och lånecrossarna framme (för körning med egen cross är banorna tillgängliga utan ledare från 17:00). Välkomna!

Körning med egna motorcyklar.

Träningsavgift 50 kr för medlem i gotländsk Svemo ansluten förening.
För medlem i fastlandsförening kostar det 150 kr/tillfälle.
Måndagar 17:00 - 20:30 - För medlemmar tas ingen träningsavgift ut på måndagar!
Onsdagar 17:00 - 21:00 samt
Lördagar   09:00 - 14:00.

Viktigt att man har giltig Svemo-licens för att få köra på jordbanan och endurospåret från och med det år man fyller 13 år. Fråga gärna oss i klubben om ni är osäkra på vad som gäller.

OBS! Banan är endast öppen de tider som anges i kalendern på denna sida. Ha för vana att ALLTID kontrollera kalendern innan ni åker ut till banan.

Körning med egna maskiner är tillåten om träningsansvarig finns på plats. Info om banan är öppen finns på Facebook i gruppen Norra Gotlands MHF-Ungdom samt även här på hemsidan. Besked om öppethållande kan ibland ske med kort varsel och då är det inte säkert att vi kan få ut det tillräckligt snabbt på hemsidan.

Banan kan alltså vara stängd även dessa tider om ingen träningsansvarig finns.


Närvaro.

Glöm inte att anmäla er till träningsansvarig när ni kommer till Othem och kör på måndagar, onsdagar och lördagar. Måndagar när vi har ledarledd aktivitet på våra däckbanor anmäls närvaron i kiosken.

Inloggning Svemo TA

Om ni får felmeddelande när ni försöker skapa inloggning på Svemo TA för första gången så kan det bero på att Svemo TA tagit inloggningsuppgifter (mail mm) från Idrottonline där vårt medlemsregister ligger. Meddela oss om ni tror att ni har fått fel mailadress registrerad så hjälper vi till att rätta till det.

Tävlingsresultat - Luciaracet

Vi tackar alla deltagare, ledare, sponsorer med flera för en toppendag i Othem lördag 8 december 2018.
Resultat från Luciaracet finns här:

Ungdom       Resultat  Varvtid.

Motion Dag  Resultat  Varvtid.

Motion Kväll Resultat  Varvtid.

Motorföraren.

Motorföraren har gjort ett reportage om vår verksamhet som finns att läsa här.

SWISH

Nu kan du betala med SWISH hos oss. Telnr: 1235113048
Skriv meddelande så att det går att spåra betalningen, t ex K för kiosk, tvätt, H för hyra, T för träningsavgift eller M och personnummer för medlemsskap. Vi har satt ett minibelopp på 20 kr p g a bankavgifterna per transaktion.

VIKTIG INFORMATION OM TRÄNINGSANSVARIG!

SVEMO har från och med 2016 ändrat sina försäkringsvillkor i banlicensen. Alla förare från 13 år och upp måste ha minst en klubblicens för att få köra (vi har dock särskilda regler vad gäller körning på däckbanorna under måndagsaktiviteterna då MHF-försäkringen ger likvärdigt skydd).

Vidare krävs att det måste finnas en träningsansvarig vid varje träningstillfälle då banan är öppen! Den ansvarige får inte köra själv. Läs mer på www.swemo.se

Är det någon som kan tänka sig att ställa upp vid något tillfälle? Det rör sig om onsdagar kl 17-21 och lördagar 9-14. Det är fullt möjligt med nedkortade tider för att anpassa den träningsansvariges möjligheter. Det måste inte vara samma person som är träningsansvarig hela passet, utan det kan delas upp på t ex två förare som då turas om att vara i depån med väst (ett bra tillfälle att pusta ut och dricka). Läs mer här.

De dagar det inte finns träningsansvarig måste vi hålla stängt då försäkringen inte gäller utan träningsansvarig så snälla hjälp till och sprid detta.

Meddela någon av oss i styrelsen om och när ni kan hjälpa oss med detta. Ersättning i form av gratis träningspass utgår till den träningsansvarige.

Aktuell information om när banan är öppen finns i kalendern.

Läs mer om att rapportera skada.

Stöd oss i gräsroten

Välj att stödja Norra Gotlands HMF-Ungdom när du spelar på Svenska spel.

Miljöcertifiering.

Vi är Miljöcertifierade av SVEMO.

Visa certifikat

Medlemskap.

Medlemsavgift fungerar likadant 2019 som 2018. Läs mer under Om oss.

Tänk på att jordbanan inte är besiktigad som en motocrossbana utan ingår i endurospåret och därför är det förbjudet att vända håll på banan! Följ den riktning som anges med pilarna på banan!

Egna nyheter

2016-03-22
El-crossar på MHF!
 
2013-10-18
Vi söker bilder till hemsidan. Både gamla och nya. Har du några bilder som du vill dela med dig av?
 
2012-08-08
Tre av de tidningsartiklar som varit om verksamheten hos oss på Norra Gotlands MHF-Ungdom i Othem.

Klicka på kartan för större bild.

karta

Postadress:
Norra Gotlands MHF-Ungdom - Motorcykel och Snöskoter
Roger Lehrberg, Solåkersvägen 19
62448 Slite

Besöksadress:
EJ POSTADRESS, Othem Klints 435
62446 Slite

Kontakt:
Tel: 0709378213
E-post: This is a mailto link

Se all info