Hoppa till sidans innehåll

Norra Gotlands MHF-Ungdom - Motorcykel och Snöskoter

Norra Gotlands MHF-Ungdom

På vår anläggning har barn i alla åldrar möjligheten att prova på och lära sig att köra motocross och moped. Läs mer under Om oss. Lite kort om avgifter, licens och träningsansvar hittas här.

Vänligen respektera de angivna körtiderna och reglerna. Uppdateringar angående tider och scheman läggs ut på denna sida. Kontrollera alltid facebook eller kalendern innan ni åker ut till banan.

Årsmöte

Vi kommer att ha vårt årsmöte digitalt torsdag 25 februari 18:00. Anmäl er helst via evenemanget som är upplagt på Facebook. Det går även bra att anmäla till vår mail. Efter anmälan kommer ni att få en länk till mötet som kommer att köras via Skype. Vi försöker koppla upp oss en stund innan mötesstart för att se till att vi har tekniken med oss.

Alla banor och all verksamhet stängt tillsvidare

Förutom alla uppdateringar som kommit sista tiden från Folkhälsomyndigheten med flera, så uppdaterade även Svemo den 18e november sin information kring Covid-19 med tydligt skärpta restriktioner. Efter att ha utvärderat alla dessa rekommendationer och restriktioner så har vi i styrelsen konstaterat följande: Att inte ha några lånecrossar, låsa toalett och omklädningsrum, samt inte ha någon kiosk igång är något vi måste göra rakt av. Tyvärr känner vi att det inte riktigt räcker till, då det är viktigt att vi alla respekterar de rekommendationer som getts för att begränsa smittspridningen.

Med anledning av senaste tidens utveckling avseende Covid-19 och de restriktioner som tillkommit har därför vi i styrelsen tagit beslutet att stänga vår verksamhet. Vi kommer alltså inte att ha några lånecrossar, och inte öppet för körning med egen cross. Detta gäller till dess annat meddelas från oss i styrelsen. 

Naturligtvis hoppas vi på att utvecklingen ska vända åt rätt håll fort och Folkhälsomyndighet och Svemo åter kan lätta på sina restriktioner, så att vi kan komma igång igen. Genom att begränsa spridningen nu när det är lågsäsong för körningen så kanske vi kan ha ett bättre läge inför nästa säsong.

Luciaracet 2020 inställt!

Vi har tyvärr fått ställa in Luciaracet 2020 som skulle körts 12/12 på grund av Covid-19. Vi hoppas ni har förståelse för detta och att vi kan komma tillbaka med nya krafter till Luciaracet 2021.

Buskörning i omgivningen

Det har kommit till vår kännedom att det förekommit buskörning med crossmotorcykel i närheten av vår anläggning i Othem. Vi har ingen anledning att tro att det är någon av våra medlemmar, men vill ändå framföra att det är av yttersta vikt att vi alla sköter oss och hjälps åt att hålla en god ton gentemot grannar och markägare. Vi vet alla hur svårt det är att få tillstånd för nya banor, och har en mycket bra anläggning där vi är idag, så snälla undvik sådant som kan påverka detta. Säg ifrån själva eller tipsa oss om ni ser eller hör talas om någon som buskör och ger oss vanliga skötsamma crossförare dåligt rykte.

Inloggning Svemo TA

Om ni får felmeddelande när ni försöker skapa inloggning på Svemo TA för första gången så kan det bero på att Svemo TA tagit inloggningsuppgifter (mail mm) från Idrottonline där vårt medlemsregister ligger. Meddela oss om ni tror att ni har fått fel mailadress registrerad så hjälper vi till att rätta till det.

SWISH

Nu kan du betala med SWISH hos oss. Telnr: 1235113048
Skriv meddelande så att det går att spåra betalningen, t ex K för kiosk och tvätt, H för hyra, T för träningsavgift eller M och personnummer för medlemsskap. Vi har satt ett minibelopp på 20 kr p g a bankavgifterna per transaktion.

 

Flexbert

Trafiksäkerhet är viktigt, särskilt för alla barn som rör sig i trafiken. Därför är vi fortsatt stolta sponsorer till Flexbert trafikkampanj, som delar ut reflexvästar mm till skolbarn i hela Sverige. Läs mer här.

Stöd oss i gräsroten

Välj att stödja Norra Gotlands HMF-Ungdom när du spelar på Svenska spel.

Miljöcertifiering.

Vi är Miljöcertifierade av SVEMO.

Visa certifikat

Medlemskap.

Medlemsavgift fungerar likadant 2020 som 2019. Läs mer under Om oss.

Tänk på att jordbanan inte är besiktigad som en motocrossbana utan ingår i endurospåret och därför är det förbjudet att vända håll på banan! Följ den riktning som anges med pilarna på banan!

Egna nyheter

2019-08-22
Hjälp oss stoppa buskörningen!
 
2016-03-22
El-crossar på MHF!
 
2013-10-18
Vi söker bilder till hemsidan. Både gamla och nya. Har du några bilder som du vill dela med dig av?
 
2012-08-08
Tre av de tidningsartiklar som varit om verksamheten hos oss på Norra Gotlands MHF-Ungdom i Othem.

Klicka på kartan för större bild.

karta

Postadress:
Norra Gotlands MHF-Ungdom - Motorcykel och Snöskoter
Roger Lehrberg, Solåkersvägen 19
62448 Slite

Besöksadress:
EJ POSTADRESS, Othem Klints 435
62446 Slite

Kontakt:
Tel: 0709378213
E-post: norra.gotland@mhf-un...

Se all info