Hoppa till sidans innehåll

Hoppträningar för Ninna Sjö

04 SEP 2021 11:13
Nu utökar vi möjligheten till träning för dig och din ponny/häst vid vår fina anläggning i Othem. Först ut att presenteras är Ninna Sjö.
  • Skapad: 04 SEP 2021 11:13

Inför hösten har NGR´s styrelse valt att göra en satsning där ni kommer erbjudas möjlighet till att använda anläggningen för att rida för tränare inom olika dicipliner. För dessa träningar öppnar vi upp även för er som inte är medlem i NGR att vara med.

Först ut att presentera sig är Ninna Sjö, som från och med tisdagen den 28/9 (vecka 39) kommer hålla hoppträningar vid Othem. 

Hej!

Tack för möjligheten att få hålla träningar vid er fina anläggning. Jag erbjuder hoppträning eller enbart markarbete med bommar i grupp för alla åldrar och nivåer.

Det kommer bli 6 tillfällen innan jul på tisdagar ojämna veckor med start 28 september. Pris 275 kr per pass med minst 4 st per grupp. 

Min strävan är att individanpassa träningen så långt det är möjligt med fokus på hållbara hästar. Jag utgår från var och ens förutsättningar, mål och önskan. Min långa erfarenhet inom häst och ryttarutbildning har lärt mig att följande faktorer bidrar starkt till framgång och utveckling.

Glädje och trygghet, ett gott hästvälbefinnande genom en god dialog och beprövade metoder.

Jag är utbildad ridlärare Level 3, och har utbildat både ryttare och hästar upp till 140. Jag själv tävlar i huvudsak unghästklasser eftersom jag oftast köper upp unghästar och säljer. För stunden har jag ett 5årigt sto ämnat för hoppning.

Välkommen med din anmälan antigen via PM eller telefon 0708-261617.

Bästa hälsningar Ninna Sjö

Skribent: Maude Fyrenius
E-post: Adressen Gömd

 

 Sponsor NGR

 

Sponsor NGR

 

Sponsor NGR

 

Sponsor NGR

 

Sponsor NGR

 

Dina försäkringar

 

Postadress:
Norra Gotlands Ridklubb - Ridsport
Othem Prästgården 206
62446 Slite

Kontakt:
Tel: 0498229129
E-post: This is a mailto link

Se all info