Hoppa till sidans innehåll

Ridhuset


 
 
All ridning, både enskilt eller i organiserad träning, kräver medlemsskap och erlagd anläggningsavgift. 

1 termin 750:-/medlem

Helår 1300:-/medlem

Familjeavgift 1000:-/termin

Familjeavgift helår 1800:-

Anläggningsavgift erläggs till klubbens bankgiro 640-6342. Skicka gärna ett mail till klubben i samband med betalningen så underlättar det uppdatering av vårt register.

Observera att från och med 1 januari 2019 finns ej längre möjlighet att betala "per tillfälle" som man nyttjar anläggningen, då detta var ett system som fungerade bristfälligt.

(Vårtermin 1/1 - 30/6. Hösttermin 1/7 - 31/12)

HISTORIK 
Allmänna Arvsfonden har gett bidrag till NGR  på 2,3 miljoner kronor för att bygga ett ridhus på Othemsvallen. Även Gotlands kommun, Gotlands idrottsförbund samt Riksidrottsförbund har bidragit med såväl pengar som övrigt stöd. Syftet allas bidrag är att ge BARN och UNGDOMAR med eller utan funktionshinder på norra och nordöstra Gotland möjligheter till att rida och umgås med hästar och andra barn och ungdomar i hästmiljö.
Sådan verksamhet kommer sannolikt inte att belägga all tid i ridhuset varför det kommer att vara gott om tid för alla medlemmar i NGR att använda ridhuset. Ridhuset skall vara tillgängligt för alla som vill rida där. NGR äger ridhuset och fördelar vid behov tider.
Vår ambition är att det skall bli ett väl fungerande ridhus av högsta klass och att så många ryttare som möjligt skall ges möjlighet att rida och träffas i trevlig miljö.

Bli medlem så har Du också tillträde till anläggningen.
Välkommen!
Uppdaterad: 31 JAN 2018 15:44

 

 Sponsor NGR

 

Sponsor NGR

 

Sponsor NGR

 

Sponsor NGR

 

Sponsor NGR

 

Dina försäkringar

 

Postadress:
Norra Gotlands Ridklubb - Ridsport
Othem Prästgården 206
62446 Slite

Kontakt:
Tel: 0498229129
E-post: This is a mailto link

Se all info