Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


 

Norra Gotlands Ridklubb

Historia

Norra Gotlands Ridklubb (NGR), bildades i början av 70-talet och medlemsantalet ökar stadigt.  Vi välkomnar gärna nya medlemmar och ser gärna nya inriktningar inom ridsporten.

  

Vår målsättning:

Verksamheten skall vara tillgänglig för alla oavsett ålder, kön och funktionshinder. Alla ska kunna rida utifrån sina förutsättningar och känna sig mycket välkomna här på klubbens anläggningen. Våra medlemmar är i centrum oavsett om han/hon kan rida fälttävlan eller skritta en slinga i skogen.

  

 Anläggningen

Vi har nu byggt upp en anläggning med ridhus, belyst grusbana och en stor gräsbana. Vi har också en nyrenoverad, handikappanpassad, utbildningslokal med cafeteria och toaletter. Anläggningen är öppen för alla våra medlemmar att utnyttja.

 

Framtiden

 Från och med 2010 håller vi alla våra tävlingar på Othemsvallen. Vi ser gärna ett samarbete med andra klubbar och organisationer, det kommer att finnas möjligheter för dem att hyra anläggningen för olika evenemang.

 

Ungdomsektionen

Klubbens ungdomssektion är under nybildande i år och kommer att anordna aktiviteter med och utan häst.

 

Medlem

Vi som är medlemmar i NGR är automatiskt anslutna till Svenska Ridsportförbundet. Norra Gotlands Ridklubb är en ideell förening, genom att hjälpa till inom klubben skapar vi samhörighet och ger många vänner med samma intresse.

Vill du tävla för klubben så är det via NGR som du löser tävlingslicens.

Som medlem i NGR får du medlemstidningen Häst & Ryttare från Svenska Ridsportsförbundet 12 gånger per år direkt hem i brevlådan.

Försäkring

Genom ditt medlemskap i NGR omfattas du automatiskt av Riksidrottsförbundets (RF) ”Grundförsäkring" som är tecknad i Folksam och betald av RF.

Uppdaterad: 31 JAN 2018 14:40 Skribent: Lena Ahlqvist

 

 Sponsor NGR

 

Sponsor NGR

 

Sponsor NGR

 

Sponsor NGR

 

Sponsor NGR

Sponsor NGR

Dina försäkringar

 

Postadress:
Norra Gotlands Ridklubb - Ridsport
Othem Prästgården 206
62446 Slite

Kontakt:
Tel: 0498229129
E-post: This is a mailto link

Se all info