Hoppa till sidans innehåll

Träningslokal-Matteusgården


Välkommen till Matteusgården, Norra promenaden 108, där vi har träningslokalen, som vi under vt-19 kommer att använda för klubbens kurser och övriga verksamhet.  

Matteusgården ligger utmed Norra Promenaden 108 och du tar dig lättast dit med spårvagn eller buss, hållplats Norrtull. Gå sedan "uppför" norra promenaden och Matteusgården ligger på höger sida. Parkering för bil finns alldeles vid ingången till lokalen på baksidan av Matteusgården. OBS! kostnad för parkering på 10 kr/tim vardagar 8-20, lördagar 8-15. OBS!

Friträningsinfo tryck här

Välkommen!

Uppdaterad: 27 DEC 2018 00:26 Skribent: Andreas Bergström
Epost: Adressen Gömd

TACK FREDRIK!

Fredrik

På årsmötet 24/2 tackade ordförande Fredrik Östlundh för sig och dansar nu iväg på nya uppdrag i huvudstaden. Under de senaste 3 åren, sedan NBR blev den ideella förening som vi är idag, har han varit en av de drivande krafterna. Nu vänder han blad och ett nytt kapitel väntar för honom. Vi önskar honom all lycka till framöver. Han har dock lovat att komma tillbaka till klubben emellanåt för olika gästspel. vilka vi med stor tillförsikt ser fram emot.

Tack än en gång för dina insatser!

Årsmötet 2019 röstade in två nya medlemmar till styrelsen. Tesa Burlin och Roger Lund, som vi hälsar välkomna till ett spännande år.

Läs mer om NBR:s styrelse för verksamhetsåret 2019

Postadress:
Norrköpings Bugg & RK
Götskog Maria, Gustaf Clasonsgata 5
60378 Norrköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info