Hoppa till sidans innehåll

Tävling


NBR är en ideell dansförening med tävlingsverksamhet inom Svenska Danssportförbundet. Under de via de olika länkarna nedan hittar du information om tävlande och annat. Har du frågor? Maila This is a mailto link

Att börja tävla

För att kunna tävla måste du vara medlem i föreningen samt ha en licens. Det finns två olika licenser, dels N-nationell licens och dels R-regional licens. Nationell licens kallas också höglicens. Regional licens benämns som låg. I nationella klasser tävlar de bästa dansarna i Sverige. R-tävlandet ska ses som en inkörsport till n-tävlande. För dig som aldrig tävlat tidigare rekommenderar vi således låglicens.

Läs mer om de olika åldersklasserna samt Nivåerna, nationell (N) och regional/rekrytering (R) på danssport.se.

 

Tävlingsgrenar BRR

NBR är en dansklubb inom Sv. danssportförbundet, DSF. Inom DSF finns även tiodansen representerad vid sidan av BRR-danserna, Bugg, Rock, Boogie Woogie, Lindy Hop, Dubbelbugg och (West Coast Swing. NBR har tävlingspar i dansgrenen bugg men siktar på att få tävlande även i andra grenar.

 

Info för tävlande

Styrelsen vill uppmärksamma dig som tävlande för NBR på följande överenskommelse vad gäller licensinbetalningar och tävlingsavgifter.

Licensen (hög el låg) ansöks av den tävlande själv och godkänns av tävlingsansvarig innan den skickas vidare till förbundet för hantering. Betalning för licensen står den enskilda aktiva för själv via ett betalningsmail från förbundet.

Tävlingsanmälan görs av den tävlande i dans.se före utgången anmälningstid. Avgifterna betalas av föreningen som efter varje kvartal skickar ut en sammanslagen betalningsavi till den tävlande. Alla avgifter för försenad anmälan betalas av den tävlande själv.

Som medlemmar inom DSF, Svenska danssportförbundet, gäller en helt drog- och dopningsfri tävlingsverksamhet inom NBR. Du som enskild tävlande förbinder dig att följa denna policy om tävlande på lika villkor.

 

Våra tävlingspar (Följ länken för att se vilka som tävlar för klubben)

 

Tävlingar

Via länkarna  finner du alla kommande och genomförda tävlingar inom bugg och rock´n rolldanserna samt mycket annat. 

Dans.se är de tävlandes verktyg för anmälan till tävling med eget inlogg m.m. Här finner du en mängd tävlingar i olika idrotter som använder sig av systemet.

Vote4dance.com vänder sig enbart till olika dansorganisationer.

 

Träningsevent

A och O för dansutveckling handlar om träning och åter träning. Vi försöker några ggr/termin anordna olika träningsevent utanför kurserna i syfte att bli duktigare dansare. Är du intresserad av träningseventen?, följ länken och läs mer!

Träningsevent

mvh

Styrelsen

Uppdaterad: 15 AUG 2016 20:26 Skribent: Fredrik Östlund
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Norrköpings Bugg & RK
Götskog Maria, Gustaf Clasonsgata 5
60378 Norrköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info