Hoppa till sidans innehåll

Att börja tävla


För att kunna tävla måste du vara medlem i föreningen samt ha en licens. Det finns två olika licenser, dels N-nationell licens och dels R-regional licens. Nationell licens kallas också höglicens. Regional licens benämns som låg. I nationella klasser tävlar de bästa dansarna i Sverige. Regionalt ska ses som en inkörsport till/för n-tävlande. För dig som aldrig tävlat tidigare rekommenderar vi således låglicens.

Som medlem i NBR finns du registrerad i dans.se där du själv kan skapa ett konto för inlogg, ansöka om licens och anmäla dig till tävlingar och andra aktiviteter. När licensen för din åldersklass är godkänd av föreningen och danssportförbundet och du vill anmäla dig till en tävling, hittar du dessa på dans.se under fliken "tävling". Tryck därefter på "alla tävlingar". Var noga med att välja rätt tävling (N) eller (R) och rätt åldersklass.

dans.se  finns hjälplänkar att följa så att du snabbt kan uppdatera dig på hur du ska göra. Läs mer om de olika åldersklasserna samt Nivåerna, nationell (N) och regional/rekrytering (R) på danssport.se. Är du osäker kontaktar du tävlingsansvarig i föreningen This is a mailto link.

På gång!!

Kurser ht -18

- Grundkurs bugg, Norrköping 

- Grund- och fortsättningskurs bugg (par), Kolmården: 

- Parträningskurs bugg, Norrköping

Läs mer om våra kurser under fliken "danskurser"

 

 

 

Postadress:
Norrköpings Bugg & RK
Götskog Maria, Gustaf Clasonsgata 5
60378 Norrköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info