Hoppa till sidans innehåll

Nyheter Sv Curlingförbundet


Välkomna till Curly Camp i Umeå 22-23 oktober 2022. Deltagande är kostnadsfritt och vi lovar en rolig helg med massor av curling!
 
Den 14-20 augusti arrangerar WCF ungdomsläger tillsammans med Lillehammer Olympic Legacy Sports Centre och Internationella Olympiska Kommittén. Endast åtta utvalda mindre curlingnationer får skicka deltagare.
 
På grund av krocken som uppstod mellan JVM och elitserien har vi justerat tävlingskalendern. Dessa justeringar innebär nya datum för elitserien damer/herrar, division 1 herrar (omgång 3) samt SM Mixed.
 
Återstartsstödet under hösten 2022 ska utveckla idrottsföreningar och främja arbetet med inkludering, sänka trösklar för deltagande samt att stärka mångfalden bland idrottens ledare.
 
Gällivares nybyggda curlingbanor har äntligen fått sin första förening. Vi hälsar Malmbergets AIF varmt välkomna till Svenska Curlingförbundet, som Sveriges nordligaste curlingförening.
 
Är du intresserad av att representera Sverige vid Ungdoms OS (European Youth Olympic Festival) 2023 i Italien? Välkommen att kvala med ditt mixed-lag i Härnösand den 9-11 december.
 
Ungdomar och ledare välkomnas till läger för att starta säsongen tillsammans med ledare från lag Edin! Välkommen Karlstad den 17-18 september för en unik möjlighet att lära från de allra bästa!
 
Välkomna alla juniorer födda 2007 eller tidigare! Inbjudan gäller er som har lag sedan innan, för er som har ett nyligen-ihopsatt lag inför JSM och för dig som individ som vill få hjälp att hitta lag.
 
Hur kan idrotten förändra sig för att nå de unga som idag står utanför föreningslivet? I samband med träningsläger för ungdomsledare får vi möjlighet att lyssna till Johan Högman som skrivit avhandlingen Barn i Rörelse
 
Efter nomineringar och förslag från sportchef och förbundskapten har styrelsen i Svenska Curlingförbundet tagit beslut som gäller landslagstrupp och uttagningar inför den kommande säsongen.
 
Välkommen till en helg med kostnadsfri tillgång till is och träning. Vi erbjuder coaching från spelare i lag Edin, samt fystränare och föreläsning om prestationspsykologi.
 
Den 17-18 september välkomnar vi alla ungdomsledare till träningsläger i Karlstad.
 

EJCT Prague Junior Cup

(2022-06-27 12:13)
September 30th – October 2nd 2022
 
Hur kan idrotten förändra sig för att nå de unga som idag står utanför föreningslivet?
 
Har du erfarenhet av att tävla på nationell eller internationell nivå? Kan du tänka dig stötta ett juniorlag som coach eller mentor under kommande säsong?
 

Aktuellt

Hyra hallen, ring 011-121968

Vinnare i KM any four curler

IMG_0005.jpg

Mixed DM

IMG_0723.jpg

Jultävlingens vinnare

jultävling 21, det vinnande laget.jpeg

Jultävlingens glada tvåor

Jultävling 21 de glada tvåorna.jpeg

Postadress:
Norrköpings CK - Curling
K Liljegren, Tingstagatan 5C
60336 Norrköping

Kontakt:
Tel: 011121968
E-post: kajsa.liljegren@norr...

 

 Våra sponsorer