Hoppa till sidans innehåll

5 Medaljer till NJK på Svenska Mästerskapen 2020 i Malmö

03 FEB 2020 23:23
Två dagars tävlingar på SM
  • Uppdaterad: 03 FEB 2020 23:23

Dag 1
Lördagens kadetter och seniorer från NJK ställde upp med 3 deltagare.
Först upp på mattan var David Vezenkoski som tävlar i P18-90. Han förlorade sin första match mot slutvinnaren i klassen. David lyckas ladda om inför nästa match och vinner den på full poäng. Sista matchen var avgörandet om silvermedaljen och David går in och vinner den matchen på full poäng också. Därmed blir David 2:a i sin klass.
Albin Mellberg var på tur att tävla i sin klass P18-81. Albin inleder med en Ippon vinst tidigt in i matchen. Därefter tog det stopp i andra matchen och en förlust. Albin går därmed ur sin pool och kommer till semi final. Efter en jämn match där får Albin se sig besegrad och slutar på en 3:e plats på SM.
Johanna Stalke Nilsson tävlade i seniorklassen D-52. Hon gick 3 tuffa matcher och lyckades inte få någon vinst denna gång. Starkt jobbat av Johanna.
 
Dag 2
Söndagens veteraner var en stark trio som alla lyckades ta medaljer!
Dejan Colic Lyckades vinna alla sina matcher på full poäng och var obesegrad i klassen M34-100 och blev svensk mästare i år igen!
Essam Zahlan gick också helt obesegrad ur dagen och vann sina matcher på full poäng och blev därmed svensk mästare i klassen M12-90!
Jimmy Andersson inledde dagen med en snabb Ippon vinst och i andra matchen förlorade han mot slutvinnaren i sin klass M34-90. Jimmy fick en till chans i semifinalen där Jimmy mötte samma person från förra årets final där han förlorade. Återigen en lång match som gick ända in i golden score men tyvärr föll Jimmy på Ippon. Jimmy kan nu titulera sig 3:a bäst i Sverige!
En mycket väl genomförd tävling av våra tävlande från NJK och visar att vi tillhör bland de bästa i Sverige!
 

Skribent: Kevin Nestor
Epost: Adressen Gömd

Våra Sponsorer


       

Postadress:
Norrköpings JK - Judo
Kabelvägen 17
60210 Norrköping

Kontakt:
Tel: 011105110
E-post: norrkopingsjk@gmail....

Se all info