Hoppa till sidans innehåll

Träningen för vårterminen 2021 fortsätter

28 FEB 2021 18:19
Träning sker nu med boknings system och restriktioner.
  • Uppdaterad: 28 FEB 2021 18:19

Hej alla! Hoppas alla håller sig friska och krya under denna tid! Vi gör vad vi kan för att hålla igång träningarna och det verkar ha fungerat bra hittills. Vi kommer hålla er uppdaterade hela tiden om det kommer nya restriktioner.

Vi fortsätter med judoträningarna som vi gjort sedan terminstart. All bokning till varje träningspass sker via denna länk för barn och ungdomar: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-6miID9IMZKC_9K5uZu4mCwOPZW7aEb-Bx-bo7CmnIU/edit 

Länken till vuxna hittar ni här: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-et3m1QsCR6nTyeznNlmHmf8k3C7teNPAOS2wBKcRl8/edit 

Max 8 per pass får komma. Det är även okej för nybörjare att testa på och skriva in sig i systemet. Är det så att man är själv som par så skriver man bara in sitt namn så löser tränarna det på plats. 

Viktigt är att senast boka in för träningspass senast dagen innan. Får man förhinder eller bli sjuk är det viktigt att man fyller i dokumentet så tränarna kan se vilka som dyker upp på passen. Dokumentet nollställs under fredagen/lördagen inför kommande vecka. Se till att ni inte kommer in i lokalen tidigare än när passet ska starta och inte för sent heller. Då är det risk att vi blir för många i lokalen. Har ni eller någon i familjen några symtpom så ska man inte komma och träna.

Mvh Styrelsen

Skribent: Styrelsen
E-post: This is a mailto link

Våra Sponsorer


       

Postadress:
Norrköpings JK - Judo
Kabelvägen 17
60210 Norrköping

Kontakt:
Tel: 0705909351
E-post: norrkopingsjk@gmail....

Se all info