Hoppa till sidans innehåll

LVC final uppdaterad info

23 FEB 2019 14:12
Nu finns uppdaterad info gällande LVC-finalen i Hestra
  • Skapad: 23 FEB 2019 14:12

Lagledarmöte, Ackreditering

Vi vill att en ledare per klubb deltar vid första lagledarmötet 9 mars kl.08:30 i Toppstugan för information en skall nå alla berörda.

Vid första mötet erhåller en utsedd ledare ackrediteringspass som berättigar till att lägga protester.

Protest skall inlämnas skriftligt till tävlingsledningen / sekretariatet i målhusen, Senast 15min efter preliminär resultatlista alternativt diskningslista och vara åtföljd av ett belopp på 200kr.

Samlingsplatser

I anslutning till tävlingsområdet kommer det finnas plats för att ha samlingsplatser för distrikt/team. Platserna är belägna längst ner i dalbacken i skogskanten i riktning mot 6-stolsliften enligt karta nedan. Inga tält, el eller vatten ingår i platserna.

Transporter till samlingsplatser

Transport av eventuellt material kommer kunna göras in och ut med bil genom den intill liggande campingen vid ett tillfälle på lördagen och ett tillfälle på måndagen. I övrigt får transporter endast ske med skidor eller till fots i skidanläggningen eller genom campingen.

Tidpunkter då campingen är öppen för transporter meddelas på https://lvcgotaland.skidor.com/Information/samlingsplatserforteamdistrikt/ så fort de är fastställda.

Regler för samlingsplatser

Efter användning av sådan plats måste platsen städas från skräp och återställas. Varje team/distrikt ansvarar för sin plats och att skräp på platsen och runt om kring tas om hand. Lämnas platsen inte städad kommer straffavgift för städning tas ut.

Regler för fordon

Observera att inga fordon får parkera eller stanna på avtagsväg till skidområdet avsedd för räddningstjänsten från väg 26 eller parkera utan för parkeringsområde på väg 26. Alla som bryter mot det kommer Polisanmälas.

Parkering av fordon kan göras på skidanläggningens parkeringsplatser uppe på Isaberg och vid Isaberg Mountain Resorts centralanläggning.

Informationskanaler under tävlingshelgen

Information om tävlingarna inbjudan och kringarrangemang:

https://www.skidor.com/Grenar/LVCGotaland/

Vi kommer även att ha en Facebook sida för att snabbt kunna nå ut med information / ändringar i tävlingsprogrammet till er denna sida går att hitta under taggen @LVCFINALHESTRA.

@LVCFINALHESTRA

 

Övriga frågor

Tävlingsledare: Jonas Johansson, This is a mailto link tel: 070-3342017

Tävlingsgeneral: Boel Felixson, tel: 073-275 24 80 E-mail: This is a mailto link

Välkomna till Isaberg och Hestra!

Skribent: Kjell Johansson
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Till Yxbackens hemsida 

 

räknare
räknare

Postadress:
Norrköpings SK - Skidor
Box 7101
60007 Norrköping

Besöksadress:
Vid Hults Bruk, Yxbacken
61690 Åby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info