Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från ÖRF


Digitala årsmöten

(2020-11-25 14:17)
Årsmötet är idrottsföreningens viktigaste möte, men i och med coronakrisen kan det vara svårt att genomföra årsmötet fysiskt. RF och SISU Idrottsutbildarna har därför tagit fram vägledning för föreningar som vill eller ska genomföra årsmötet digitalt
 
Länk till Svenska Ridsportförbundets hemsida med aktuell information om coronaviruset och ridsporten.
 
DUS har tagit fram en lista med förslag på digitala aktiviteter, har ni egna förslag så skicka in till ostergotland.dus@ridsport.se
 
Linköpings Fältrittklubb är den första föreningen som fått trygghetsbannern för sin trygghetspolicy. Bra gjort LFK!
 
I ÖRFs styrelse och sektioner är det ca 30 personer som har ett ideellt uppdrag. Valberedningen önskar få förslag senast 1/12 på kandidater som vill engagera sig i ÖRF from årsmötet som är i mars 2021.
 
Senast den 1/12 vill DUS ha förslag på Årets Ungdomssektion och Årets Ungdomsledare. Missa inte tillfället att uppmärksamma föreningens fantastiska unga ledare!
 
Nya allmänna råd från Folkhälsomyndigheten
 

På hästens villkor

(2020-10-19 13:55)
 
Välkommen att delta på Basutbildning för ridsportens ledare den 28 november. Basutbildningen ger ridsportens ledare en gemensam och stadig grund att stå på och är ett sätt att inspirera fler att utvecklas som ledare.
 
OBS! Finalen kommer att skjutas på pga av corona! Anmälda lag är informerade.
 
Har du gått ULK, är under 26 år och gillar att inspirera, påverka och förändra? Då är det här något för dig!
 
Hageby Ridklubb arrangerade Ridskolemästerskap och Distriktsmästerskap för ridskoleekipage. Ridskolemästerskapets segrande lag kom från Linköpings Fältrittklubb/Smedstad RC. Laget red på hästar från Hageby Ridskola. Stort Grattis!
 
Kursen vänder sig till ungdomar 11-14 år och syftar till att ge en inblick i vad ledarrollen inom ridsporten innebär och hur man kan fungera som en bra förebild och en god kamrat i stallet.
 
Välkommen till en digital träff den 5 oktober där vi tillsammans i förening, distrikt och på central nivå stämmer av vårt arbete i ridsporten.
 
Ridlärare och tränare är välkomna på frukostmöte den 14/10 med Mari Zetterqvist Blokhuis. Mari forskar inom området samspel mellan ryttare och häst och pedagogik/didaktik i ridundervisningen.
 

Ett HEJ ska vara
det första du möts av,
Ett HEJ säger vi
till alla vi möter,
Ett HEJ DÅ är
det sista du hör.

Postadress:
Norrköpingsortens RF - Ridsport
Skälfs gård 1
60597 Norrköping

Kontakt:
Tel: 011170255
E-post: kansli@norf.nu

Se all info