Hoppa till sidans innehåll

Hästar och ponnyer


Nedanför finner du info om alla lektionshästar som finns hos oss på Norrköpingsortens RF. Föreningen äger samtliga hästar och ponnys.

Amadeus

Han är en av våra mest populära lektionshästar och rids av både barn och vuxna på alla nivåer. Han är kungen i hagen och har många tjejer som han vaktar väl. Amadeus kom till oss sommaren 2014. Import Polen.

 

 

Bello 

Super Bello! Bello bor nu hos oss som pensionär efter att ha arbetat i verksamheten under ett par år.
Bello köptes in till ridskolan i början av höstterminen 2015. Innan han kom till oss har han gått i verksamhet i Skåne. 

 

 Bond

Bond är en blyg kille i stallet. Är man lugn när man hanterar honom känner han sig snabbt trygg. Han är en hoppglad ponny som är lagom pigg i ridningen. Bond köptes in i början av 2016. Han köptes hos en privat person som tävlat LB hoppning på honom.

   

Darling

Vårt lilla busfrö. Hon är lika snäll som hon kan vara busig. En bestämd dam som vet vad hon vill. Darling ligger helst och sover i sin box på vintern. Hon går lektion med både nybörjare och mer avancerade ryttare. Darling kom till oss sommaren 2014. 

BILD KOMMER INOM KORT!

 

Domina

Vår älskade Domina köptes in sommaren -19. Hon arbetar på alla olika nivåer av grupper. Hon älskar att hoppa men är även välskolad inom dressyren. 

 

 

 

 

Dumle

Våran egen "lilla" teddybjörn. Dumle är lika stor som han är snäll. Han har ett hjärta av guld och går med på alla olika sorters lektioner. Dumle kom till oss sommaren 2014. 

 

 

 

Ferrari

Ferrari är en super snäll häst med egen motor. Han trivs bäst med ryttare som inte håller honom för hårt i munnen då han är ganska känslig. Han kom till oss sommaren 2014. 

 

 

Gimley 

Gimley är en av våra mest poplulära nybörjarhästar. Han har ett hjärta av guld och vill alltid göra sitt bästa. Gimley kom till oss sommaren 2014. 

 BILD KOMMER INOM KORT!  

Bobo

Bobo är en stor och snäll kille som köptes in januari 2021. 

 

BILD KOMMER INOM KORT!

Hilton

Hilton kom hit i mars -17. Han är en stor snäll go kille som alltid gör sitt bästa. Hilton älskar att hoppa.

 

BILD KOMMER INOM KORT!

Flyer

Flyer kom till oss våren -18. Han är en snäll och hoppglad ponny som älskar att busa med kompisarna i hagen. När han vilat så är han ett litet busfrö. 

 

 

 

 

Lillan 

Lillan är en pigg och glad storhäst som trivs absolut bäst på hopplektionerna.
Hon är en av Amadeus tjejer. Lillan gillar inte att vara ensam ute i ridhuset utan trivs bäst i ridhuset när hennes kompisar är med. Lillan kom till oss sommaren 2014. 

   

 Mira

Mira är ett super gulligt litet Gotlandsruss. Hon älskar att hoppa och springer snällt med alla elever. Mira köptes av en privatperson i början av 2016.

   

Mr. Markron

Kallas till vardags för "Mackan". Mackan är en pigg och glad ponny. Han är sockersöt vilket gör att de flesta barnen tycker väldigt bra om honom. Mackan kom till oss sommaren 2014.

 

 

 Novella

Novella är stallets prinsessa. Hon är super snäll att rida och älskar att bli ompysslad. Hon är en riktig primadonna som visar tydligt vad hon vill. Novella kom till oss sommaren 2014. 

 

 

 

 

Olimpia

Olimpia är våran mest välutbildade häst i dressyr. Hon är en häst med egen motor som gillar att arbeta och är väldigt ambitiös.   Hon är en av Amadeus favorit tjejer. Olimpia kom till oss sommaren 2014.

   

Peppe

Stallets lilla maskot. Våran söta shettis Peppe gillar att springa runt med de allra minsta barnen. Peppe har varit hos oss sedan sommaren 2014 men de var först under HT 2016 som vi köpte honom. Hans bästis är Bello. 

 BILD KOMMER INOM KORT!

Polly

Polly är en söt liten sagoponny som har ett hjärta av guld. Hon älskar att bli borstad, även av de allra minsta barnen. Polly gillar att hoppa och det för hon helt fantastiskt. Polly kom till oss i mars -17.

 

 

 

Bild kommer senare

Charlie

En maxad d-ponny, skäck, född 2015 kom till oss från Irland våren 2020. Charlie älskar att gå lektion och hoppar helt fantastiskt. 

 

Bild kommer senare

Lady

Ett mörkbrunt sto på 155 cm. Hon kom till oss från Irland våren 2020. För närvarande skolas Lady fortfarande in i verksamheten då hon haft det lite jobbigt med nya ryttarbyten!

 

Det finns inget album kopplat till denna sida.

Ett HEJ ska vara
det första du möts av,
Ett HEJ säger vi
till alla vi möter,
Ett HEJ DÅ är
det sista du hör.

Postadress:
Norrköpingsortens RF - Ridsport
Skälfs gård 1
60597 Norrköping

Kontakt:
Tel: 011170255
E-post: This is a mailto link

Se all info