Hoppa till sidans innehåll

US


Alla NORFs medlemmar under 26 år är med i UngdomsSektionen. Vi har en egen styrelse som är vald på eget årsmöte och även en representant (+personlig suppleant) som är med i föreningens huvudstyrelse. US styrelse består av ungdomar som är mycket aktiva inom ridskolan och vi anordnar en mängd aktiviteter för alla åldrar på ridskolan. Vi försöker att ha minst 1-2 aktiviteter i månaden och vi samarbetar även med SISU Idrottsutbildarna i våra aktiviteter. Vi har även ponnyridning samt barnkalas - läs mer om det under resp rubrik. Vi ansvarar också för en del teoriutbildningar.

Tänk på att anmälningarna till alla aktiviteterna alltid är bindande. Kontrollera först att du har möjlighet att delta innan du anmäler dig. Detta för att vi ska slippa ställa in aktiviteter med kort framförhållning.

Exempel på aktiviteter: rykttävling, smörjtävling, skrubbtävling, städdag, spökkväll, fångarna på NORF, pizza & filmkväll, hästutställning, övernattningar, svulloafton, femkamp, resor samt mycket mera. Vi tar gärna emot fler förslag på skojigheter som passar alla.

Är du medlem så håll utkik på vår anslagstavla i klubbrummet.

Uppdaterad: 14 FEB 2017 12:19 Skribent: Kansli

Ett HEJ ska vara
det första du möts av,
Ett HEJ säger vi
till alla vi möter,
Ett HEJ DÅ är
det sista du hör.

Postadress:
Norrköpingsortens RF - Ridsport
Skälfs gård 1
60597 Norrköping

Kontakt:
Tel: 011170255
E-post: This is a mailto link

Se all info