Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Norrtälje KS - Karate


Med anledning av de senaste rekommendationerna angående Covid-19, har vi inom klubben haft en diskussion och vi har beslutat att fortsätta med vår träning. Vi har tagit detta beslut eftersom de allra flesta av deltagarna är yngre än 15 år, vi är sällan fler än 10 deltagare, lokalen är så pass stor att det inte är några problem med att hålla avstånd och den är även välventilerad. Men, för att göra vårt bästa för att undvika att bidra till smittspridningen har vi beslutat om följande åtgärder:

- vid minsta symptom måste man stanna hemma
- alla tvättar händerna innan träningens start
- för att kunna hålla avstånd kommer vi anpassa träningen, vilket innebär att vi inte kommer kunna göra moment som kräver fysisk kontakt mellan deltagarna (som tex vissa parövningar)

Vi hoppas att vi med dessa åtgärder ska kunna minimera risken för smittspridning samtidigt som vi ändå kan hålla igång träningen, eftersom det trots allt är viktigt med fysisk aktivitet.

Här kan du läsa mer om Folkhälsomyndighetens skärpta allmänna råd: https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/oktober/beslut-om-skarpta-allmanna-rad-i-stockholms-lan-vastra-gotalands-lan-och-ostergotlands-lan/

Här kan du läsa mer om Svenska Karateförbundets riktlinjer:
https://www.swekarate.se/forbundsnyheter/covid-19skarptarestriktionerparegionsniva-hurpaverkaskarate/

Hälsningar Kristina
Norrtälje Karate Sällskap 

Postadress:
Norrtälje KS - Karate
Ulf Klar, Södra Limmarvägen 6
76197 Norrtälje

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info