Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


Du är välkommen att skriva inlägg i vår gästbok om du håller dig till följande enkla regler.

  • Reklam eller annan form av SPAM är förbjuden.
  • Följ svensk lag och använd ett vårdat språk.
  • Trakasserier och personangrepp är strängt förbjudet.

Följs inte detta kommer inläggen att raderas från gästboken.
(Vi har möjlihet att kontrollera alla IP-adresser som inläggen är registrerade på).

 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
16 september 2016 09:58 av Thomas Eriksson

Skillscamp Höstlov Kalmar

Hockeyfabriken tillsammans med Kalmar HC bjuder in till Skillscamp Höstlov Kalmar. Under 2 dagar, torsdag och fredag vecka 44 får du möjlighet att utveckla din individuella skicklighet tillsammans med hockeyfabrikens instruktörer. Läs mer på www.hockeyfabriken.se under Camper.
Med vänliga hälsningar
Thomas

9 januari 2016 08:47 av Stefan Sundman

Ang J-lagets referat.

Kul att du läser mina referat Börje, det är tecken på att juniorerna engagerar samt att du bör sett våra matcher, kul. Jag tänkte först göra dig nöjd och strunta i att skriva mer referat, något som killarna och en del föräldrar tyckte va synd, många har inte möjlighet och titta på oss och detta är en liten chans att få reda på hur matchen va. Jag "kryddar" spelare som gjort det bra men sågar aldrig enskilda spelare, däremot så kan jag kritisera laget som enhet. Tål du inte det så läs det inte.

9 januari 2016 00:44 av Lind

Backa Sundman

Tycker du kan skärpa dig Börje. Matchreferatet är något som uppskattats verkligen uppskattats av de som läst de. Inte hört någon förälder, ledare, vänner eller ens SPELARE som har klagat. Och det är väl ändå vi spelare som spelat matchen som borde reagerat isåfall? Att den personen har hyllats felaktigt? Det har hänt men de är inte ens nämnvärt för de är så få gånger.Det har varit riktigt kul att läsa som spelare då man fått läsa hur mat hen sett ut från någon annans perspektiv.Sjukt tråkigt att

9 januari 2016 00:39 av Lind

Fortsättning på förra inlägget

du tar ut ditt tråkiga och negativa tänkande över Sundman. Då de drabbar precis ALLA dom vill läsa det. De va något man gillade och läsa. Verklig. Sluta blöda förfan Börje, antagligen är du en förälder vars son inte står med i referaten så ofta men de kan du inte ta ut på Sundman. Väx upp och stoppa in en tampon eller ät en snickers.

8 januari 2016 21:24 av Fredde Erixon

MEN. . .

MEN så finns du ju självklart folk som får magsår och sömnproblem för man hyllar spelare som gör sig förtjänta av det, och som verkligen brinner för det dom gör ute på isen!
Tycker det är fruktansvärt tragiskt att man inte kan ha förståelse över att en spelare som gör något bra ska kunna få lite positiv feedback för man gör det man ska.

Men jag tycker att du "Börje" kan börja skriva matchreferat eftersom DU tycker det är för mycket krydd. 
 
Jag vill ha matchreferat!!

8 januari 2016 21:07 av Fredde Erixon

Tack Sundman!

Tack "herr Sundis" för alla bra matchreferat man har fått läsa. Tycker det är väldigt tråkigt att du slutar skriva dom eftersom jag vet att det inte bara är jag som tycker om att läsa dina åsikter och synpunkter på matcherna. Och det har varit ett bra sätt för mig att kunna följa er och få lite förståelse kring matcher och spelare.

6 januari 2016 01:31 av börje

Fortfarande mycket krydd

Tycker fortfarande det kryddas väldigt mycket om den egna sonen i matchreferaten av Herr sundis

12 mars 2015 19:08 av SKOTTJANNE

Snabbare skott

Välkomna in på min hemsida.
Se ovan länk

18 december 2014 22:37 av Berra

Replik till ''Herregud vad mycket krydd''

Lägg av Stefan, det räcker nu. Han har inte gjort dig någonting!

18 november 2014 18:52 av Stefan Sundman

Replik till "Herregud vad mycket krydd"

Du är välkommen att kontakta mig om du har problem med det, han beröms på precis samma sätt som alla andra. Har du ont i magen att att jag skriver si eller så om min son eller andras så låt antingen bli att läsa eller hör av dig så ska jag motivera, och framför allt skriv under med ditt namn istället för bara "börje".

Postadress:
Nybro Vikings IF - Ishockey
Grönvägen 41
38232 Nybro

Kontakt:
Tel: 048114071
E-post: This is a mailto link