Hoppa till sidans innehåll

Resultat 2015


Resultat 2015: Vi har infriat de flesta av våra målsättningar. För fotbollen har ungdomsverk-samheten haft 3 grupper i verksamhet, tyvärr inget flicklag, men flickor finns med i yngsta grupperna. Traditionellt anordnades en veckas fotbollsskola under sommaren med många deltagande barn och ungdomar, där våra egna ungdomar agerade som utmärkta ledare. Herrlaget lyckades med målsättningen och fortsätter även nästa säsong i div 4 Dalarna. Vårt U-lag för herrar slutade med en hedrande 2:a plats i div 7, västra. Under senaste åren har det även funnits en träningsgrupp för ”Veteranfotboll” för både damer och herrar -  trots titeln är även yngre som inte spelar i något lag etablerat i seriesystemen välkomna.

 Skidverksamheten fortsätter att vara en viktig del av motionsidrotten i norra delen av Ludvika kommun. Skidområdena Åvallen (med kommunens bästa elljusspår!?) och Långmyra med koppling till Gyllbergen har varit livligt frekventerat av allmänheten. Vi har längdskidskola för framförallt barn men kan ordnas för vuxna. Vi anordnar Barnens Vasalopp och årligen arrangerar vi VB-seriens deltävling med ski-cross vid vår skidstadion vid Åvallen.  

Föreningen är medarrangörer för Core/Mixträning för vuxna. Föreningen sköter spolning och skottning av ishockeybanan Niffe Arena på helt frivillig basis

Uppdaterad: 04 APR 2016 21:03 Skribent: Jörgen Borg

GULDSPONSORER 2018

ABB_Logo

 

Elcon

32424

affisch_img_0

Log Max

 

Postadress:
Nyhammars IF - Fotboll
Norrbovägen 25 Åvallen
77014 Nyhammar

Kontakt:
Tel: 0224064061
E-post: [saknas] Information

Se all info