Hoppa till sidans innehåll

Resultat 2018


Resultat 2018: Tyvärr åkte vårt herrlag gick ner till division 5. Men med ett ungt lag och många spelare i vår trupp har vi nya mål  att bygga upp ett bra lag och jobba oss uppåt i divisionerna. Vi har infriat de flesta av våra målsättningar. För fotbollen har ungdomsverk-samheten haft 1seriespelande lag. Knattegrupper har funnits för 3 årskullar. Tyvärr har vi inte haft något flicklag, men flickor finns med i yngsta grupperna. Traditionellt anordnades en veckas fotbollsskola under sommaren med många deltagande barn och ungdomar, där våra egna ungdomar agerade som utmärkta ledare. Vårt U-lag för herrar slutade med en hedrande 2:e plats i div 7, västra. Till 2019 har vi erbjudits och tackat jag till en plats i division 6. Under senaste åren har det även funnits en träningsgrupp för ”Veteranfotboll” för både damer och herrar -  trots titeln är även yngre som inte spelar i något lag etablerat i seriesystemen välkomna.

 

Skidverksamheten fortsätter att vara en viktig del av motionsidrotten i norra delen av Ludvika kommun. Skidområdena Åvallen (med kommunens bästa elljusspår!?) och Långmyra/Gyllbergen har varit livligt frekventerat av allmänheten. Vi har längdskidskola för framförallt barn men kan ordnas för vuxna. Vi anordnar Barnens Vasalopp och årligen arrangerar vi VB-seriens deltävling med ski-cross vid vår skidstadion vid Åvallen. 

Föreningen är medarrangörer för Core/Mixträning för vuxna. Föreningen sköter spolning och skottning av ishockeybanan Niffe Arena på helt frivillig basis.

Uppdaterad: 04 APR 2016 21:03 Skribent: Jörgen Borg

Postadress:
Nyhammars IF - Fotboll
Norrbovägen 25 Åvallen
77014 Nyhammar

Kontakt:
Tel: 0224064061
E-post: [saknas] Information

Se all info

GULDSPONSORER 2018

ABB_Logo

 

Elcon

32424

affisch_img_0

Log Max

 

Nike