Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


- Jag önskar att vi inte hade diagnoser utan såg kraften i att vara olika, men en diagnos ökar kunskapen hos omgivningen och ger möjlighet till rätt bemötande och hjälp.
 
Vid extra årsstämmor fattades beslut om en sammanläggning av Dalarnas Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna i Dalarna.
 
5 steg mot en jämställd och inkluderande idrott är en grundkurs i jämställdhet och inkludering som berör alla diskrimineringsgrunder.
 
Vi går igenom fler alternativ inom de olika sidtyperna som IdrottOnline erbjuder och dessutom fördjupar vi oss i mediehantering, html-läget samt arbetsrumfunktionen.
 
Att träna utomhus har blivit inne! Allt fler upptäcker fördelar med att träna utomhus. Inte så konstigt med tanke på att det är så roligt och så enkelt - det är bara att snöra på sig ett par sköna skor och ge sig ut i närmiljön.
 
I trappan ner mot BK Masens lokaler är det fullt av barn och ungdomar, snart är det dags för träning. Öppna onsdagsträningar där idrott för alla prioriteras. Boxningsklubben är del i projektet Idro
 
På senare år har frågan om den kvinnliga fysiologin och träning lyfts oftare, med studier som undersöker inte bara menscykelns påverkan på prestationsförmågan, utan också vilken effekt preventivmedel ger på träningen. - Men hur tillämpar men dessa up
 

Extra årsstämmor 2019

(2019-04-11 21:00)
Dalarnas Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna kallar till extra årsstämmor.
 

Samsyn mellan idrotterna

(2019-04-11 12:21)
Syftet med kvällen är att skapa en mötesplats för tränare/ledare där vi diskuterar hur vi kan samverka bättre inom kommunen.
 

Sommaridrottsskola 2019

(2019-04-08 15:01)
Som tidigare år arrangerar vi GRATIS aktiviteter för föreningar som bedriver sommaridrottsskolor i Dalarna. I år erbjuder vi fem teman med utgångspunkt i idrottsrörelsens gemensamma vision Strategi 2025.
 
Mitt arbete som fältassistent innebär att förebygga utanförskap för Borlänges barn och unga, och få alla att känna sig inkluderade i samhället. I västra Borlänge där sko
 
Det krävs mer än bara träning för att utvecklas i sitt idrottsutövande. Det är många faktorer som påverkar hur man presterar och utvecklas.
 
- Klockan är 16:45 när vi kliver innanför dörrarna på Maserhallen i Borlänge. Det är några få förväntansfulla barn på plats. Det kommer allt fler gående mot bassängen och när klockan s
 
Många av kvinnorna, särskilt de äldre, har tidigare aldrig rört på sig och heller aldrig kommit i kontakt med idrottsrörelsen.
 

GULDSPONSORER 2018

ABB_Logo

 

Elcon

32424

affisch_img_0

Log Max

 

Postadress:
Nyhammars IF - Fotboll
Norrbovägen 25 Åvallen
77014 Nyhammar

Kontakt:
Tel: 0224064061
E-post: [saknas] Information

Se all info