Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SISU Dalarna


Extra årsstämma

(2020-09-23 11:00)
RF-SISU Dalarna kallar till extra årsstämma för likvidering av SISU Idrottsutbildarna Dalarna.
 
Hur kan vi träna för att i så stor utsträckning som möjligt undvika skador?
 
Karin Torneklint kommer att berätta om vårt friidrottslandslag och hur hon arbetar med sitt ledarskap i en föränderlig grupp med fler olikheter än likheter. Truppens storlek varierar, grenarna varierar och de aktivas och ledarnas bakgrund varierar.
 
Föreläsning 2 - Hållbar talangutveckling - Vad är en talangutvecklingsmiljö?
 
Färdiga sidtypsmallar gör det mycket enkelt för föreningen att få möjlighet till ett professionellt utseende på hemsidan samt att utnyttja smidiga verktyg som nyhetslista, bild-/dokumentarkiv, medlemsanmälan och kalenderfunktion m fl.
 
Maja Dahlqvist, längdskidor, här är hennes tips tips till barn och unga. -Det är bättre att hålla på med flera olika idrotter. Större chans att du som är barn/ung fortsätter längre upp i åldern. Det ges olika motivation i olika idrotter.
 
När media idag rapporterar om dopning handlar det oftast om elitidrotten. Men i Sverige är dopning framför allt ett problem utanför idrotten.
 
Hur kan ni som föräldrar stödja era barn att bli vinnare i livet genom idrott? Idrott kan vara en fantastisk upplevelse men ibland uppstår utmaningar som kan vara svåra att hantera, både för barn och föräldrar.
 
Denna utbildning är tänkt att ge dig en första inblick i vad det innebär att vara föreningsledare inom idrotten och hur du kan skapa förutsättningar för idrottens gemensamma mål, men framförallt inspirera dig till ett spännande uppdrag.
 
Vi går igenom fler alternativ inom de olika sidtyperna som IdrottOnline erbjuder och dessutom fördjupar vi oss i mediehantering, html-läget samt arbetsrumfunktionen.
 
Vi vill att du som tränare ska få ett bra stöd, känna dig trygg och bli inspirerad till att skapa egna träningar där de aktiva mår bra, har roligt och utvecklas.
 
Jenny Nilsson är aktiv inom triathlon och ansluten till DSA Elit. -Jag började med triathlon först som 19-åring vid sidan av friidrotten. Jag höll på med flera idrotter som barn och ungdom, det hjälper mig i karriären. Läs om Jennys bakgrund och...
 
Vi har lånat vi ut vår sida till Håkan Wiklund, Korsnäs IF. -Klimatet runt matcher har blivit annorlunda under året. Färre folk, lugnare, mer avslappnat och tystare från publiksidan. Det har däremot, enligt mig, inte påverkat barnen annat än...
 
Föreläsning 1 Hållbar talangutveckling - Finns talang och när blir du elit? Johan Fallby är en av Sveriges främsta experter inom idrottspsykologi.
 
"Jag vill få dig som idrottar att inse att du duger som du är oavsett vad du presterar. Det är just det som gör att du kan och vill prestera ännu mer." Lena Birath
 
12

Postadress:
Nyhammars IF - Fotboll
Norrbovägen 25 Åvallen
77014 Nyhammar

Kontakt:
Tel: 0224064061
E-post: [saknas] Information

Se all info

GULDSPONSORER 2020

32424

affisch_img_0


 

Log Max

Nike