Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SISU Dalarna


Utbildningen syftar till att ge kunskap om kassörsspecifika funktioner i IdrottOnline rörande medlemshantering och avgifter.
 
Målet med föreläsningen är att höja kunskapen inom området och väcka intresse för att arbeta med frågan i er förening.
 
Fonden som bidrar till att sänka trösklarna och förbättra förutsättningarna så att barn och ungdomar ska kunna delta i idrottslig verksamhet på lika villkor.
 
Ta chansen att fylla på med kunskap och inspiration om hur du bemöter barn och ungdomar med osynliga funktionsnedsättningar som exempelvis ADHD och Aspergers syndrom och andra neuropsykiatriska funktionsvariationer.
 
Alla som misstänker att ett barn far illa bör anmäla det till socialtjänsten. Hur går en anmälan till och vad händer efter anmälan? Varför är det så viktigt att även idrottsledaren agerar?
 
"Mitt hjärta klappar extra mycket för barn och ungas utveckling i livet med idrott och rörelseglädje som verktyg. "
 
En föreläsning om en elitidrottssatsnings fram- och baksida. Att må bra och trivas som elitidrottare kräver mer än mycket träning och fina resultat.
 
I den här familjen är det mycket fotbollssnack. Tjejerna är förebilder och säger att de blir glada av att se andra tjejer med invandrarbakgrund som spelar fotboll eller är fotbollstränare.
 
Syftet är att ge en inblick i hur strukturerad träning kan minska antalet knäskador och även andra typer av idrottsskador.
 
Karin berättar om vårt friidrottslandslag och hur hon arbetar med sitt ledarskap i en föränderlig grupp med fler olikheter än likheter.
 
Det finns möjlighet för föreningar eller enskilda att genom gåvor och donationer bidra till fonden, Rätt till idrott.
 
Ett av idrottsrörelsens prioriterade områden är att öka tillgängligheten till anläggningar och idrottsmiljöer. Riksidrottsförbundet avsätter årligen medel med det huvudsakliga syftet att skapa aktivitetsytor och idrottsmiljöer för barn och ungdoma...
 
Vad ska man äta för att må så bra som möjligt och kunna prestera på topp? Vad är egentligen bra mat?
 
Vi vill att du som tränare ska få ett bra stöd, känna dig trygg och bli inspirerad till att skapa egna träningar där de aktiva mår bra, har roligt och utvecklas.
 
Johan reder ut begreppen praktiskt med vetenskapen i ryggen.
 
12

Postadress:
Nyhammars IF - Fotboll
Norrbovägen 25
77014 Nyhammar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info

GULDSPONSORER 2020

32424

affisch_img_0


 

Log Max

Nike