Hoppa till sidans innehåll

Ny version och utseende av IdrottOnline-appen!

2017-08-30 10:13
Nu finns en ny version av IdrottOnline-appen tillgänglig att ladda ner i din mobil!
  • Uppdaterad: 2017-08-30 10:13

Vi har under en tid jobbat med att ta fram ett helt nytt utseende, som ska upplevas tydligare och modernare. Vi har även i denna version lagt till så du kan se svar på dina kallelser direkt i appen. Utöver det har vi gjort prestandaförbättringar.  

Om du har inställningen att automatiskt uppdatera appar i din mobiltelefon, behöver du inte göra någonting. Har du inte automatisk uppdatering, behöver du installera den nya versionen manuellt via App Store, Google Play eller Windows store.   

Kallelser 
Du kan se status för samtliga som svarat på kallelser som ledaren har skickat ut. Du ser tydligt hur många deltagare som svarat ja, nej eller kanske och med kommentarer.  

Push-notifikationer
Vi har under en tid testat en beta-version av pushnotiser och nu släpper vi funktionen fullt ut. Du kan därmed välja att få pushnotiser för aktiviteter och utbildningar där du är ledare/utbildare.   

Appen innehåller 

  • Min profil 
  • Grupper 
  • LOK-Aktiviteter 
  • Kallelser
  • Utbildningar
  • Inställningar för pushnotiser

Vi kommer såklart att fortsätta utveckla appen för att kontinuerligt erbjuda den bästa upplevelsen av IdrottOnline direkt i mobilen! 

Skriv gärna recensioner, vi lyssnar!   

Ladda ner appen i App Store! – för iPhone (Obs! Det kan dröja t.o.m. 2017-09-06 innan appen kan laddas ner från App Store.)
Ladda ner appen i Google Play! – för Android 
Ladda ner appen i Windows Store! – för Windows Phone (Obs! Det kan dröja t.o.m. 2017-09-06 innan appen kan laddas ner från Windows Store.)

Skribent: Michelle Oskarsson