Hoppa till sidans innehåll

Nytt gränssnitt i Integration

24 APR 2018 08:03
Den 24 april (Release 6) släppte vi ett nytt gränssnitt för integrationer.
  • Uppdaterad: 24 APR 2018 11:01

Integration handlar om möjligheten att läsa in data till och läsa ut data från IdrottOnline.

Under Adminstration > Integration listas organisationens integrationer för import och export med externa system. Idag finns det nästan 30 förbund (SF) som har kopplat ihop IdrottOnline med sina tävlingsadministrativa system (TA).

Saknas "Syfte med behandling" så ber vi dig att kontakta ditt förbund. Vänligen kontakta ditt förbund innan ni inaktivera exporten till tävlingssystem, då det kan medföra konsekvenser med synkroniseringen av medlemmar till externa systemet.

Aktiverade integrationer
Nu visas endast de aktiverade integrationerna direkt när du kommer in i denna applikation. Du har nu möjlighet att läsa om syfte med behandling för den aktiverade integrationen.

Inaktiverade integrationer
Här har du möjlighet att se organisationens tidigare integrationer som har blivit inaktiverade. Med ett tryck så har du möjlighet att återaktivera integrationen.

Sök importstatus
Här kan du söka fram de importer som sker bland er organisations aktiverade integrationer. Du kan göra en sökning som gör det enkelt att hitta rätt import för mer detaljer. Du kan även nu söka fram genom unikt batchnummer.

Lösningar och instruktioner
Klicka här för att komma till föreningarnas instruktioner kring integrationer. 
Klicka här för att komma till förbundens intruktioner kring skapade av syftesbeskrivning. 

Vill du veta vilka integrationer som finns möjligt i idrottonline?
Läs mer här!

Skribent: Anders Schough
Epost: Adressen Gömd