Hoppa till sidans innehåll

Information från styrelsen

18 JUN 2018 20:45
  • Skapad: 18 JUN 2018 20:45

Hej!

Såhär i sommartider när naturen känns som bäst, vad passar väl bättre än en runda i motionsspårets lummiga oaser? Allra helst nu när det är nystädat och fint! En grillkväll med familjen kanske? Ännu ett stort tack till er som var med på städdagen!

Söndagen den 16:e september så planerar vi för en byggdag i spåret. Nya plattor till situp-bänkarna, kanske montera något nyinköpt redskap, byta en planka eller två i bordet. Vi tänker även att korvgrillning och tipspromenad för barnen ska bli av då! Välkomna! Just nu för att planera så undrar vi vad ni medlemmar tycker att vi ska ha för redskap och upprustning kring spåret! Är det mer spån i spåret som lockar? Behövs ett vedupplag? Någon som fått inspiration på utegym från Vidingsjö? Överös oss med era idéer på Facebook, via mail eller om ni ser oss ute och omkring!

Vi vill åter igen passa på att tacka våra ledare som tagit hand om familjegymnasiken, barngymnastiken, stationsträningen och innebandyn i två grupper! Det är era ideella krafter som gör att vi kan ha aktiviteter i hallen för såväl våra barn som oss själva. Inför höstterminen så behöver vi nya ledare till åtminstone familjegymnastiken och stationsträningen om de aktiviteterna ska fortsätta. Det är inte särskilt betungande och man bestämmer själv ambitionsnivån. Framförallt så är det roligt! Barnen blir så glada att få klättra och springa! Det vore även roligt med nya aktiviteter! Dans, yoga, tennis, fotboll eller något annat? Hör av er om ni har idéer och vill bli ledare.

Som ni kanske har sett så har Nykils Aktivitetsförening fått en ny Facebooksida. Följ oss gärna där, sidan heter just Nykils Aktivitetsförening, och vi hoppas med den kunna samla den något spretiga floran av konton, sidor och diverse som har använts förr.

Framåt kallare tider så börjar vi fundera på isrinken också. När spåret är ordnat så står rinken på tur för en uppfräschning. Det verkar finnas gott om frivilliga krafter för att skotta snö, spola is och jobba. Vi har som mål att sätta ihop en grupp på 5-10 personer som kan dela på ansvaret. Blir det ett gäng som delar på det så kommer det flyta på smidigt i vinter. Om ni känner att det är något för er så hör av er! Här närmast så väntar det att få upp tennisnätet på rinken! Vi ska bara kolla att nätet är helt och att allt funkar, sen kan hårdträningen börja inför Wimbledon!

Hursomhelst så önskar vi er en fortsatt trevlig sommar, så ses vi ute på byn!

Styrelsen Nykils AF

Skribent: Marie Gunhardson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Nykils AF
Carolin Strandberg, Ullstorpsvägen 19
58394 Nykil

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info