Hoppa till sidans innehåll

Information från styrelsen

22 NOV 2018 19:47
  • Skapad: 22 NOV 2018 19:47

Hejsan!

Här kommer lite information om Nykils aktivitetsförening, vilka vi är och vad vi gör!

Vi är en ideell förening som sköter om motionsspåret och hockeyrinken i byn samt har aktiviteter i Nykils gymnastikhall. Exempel på aktiviteter i höst är familjegymnastik, stationsträning för vuxna och innebandy för barn födda 2011-2012.

Idag består styrelsen av Marie Gunhardson, Carolin Strandberg, Hanna Karlsson, Jim Enkel, Carina Munter, Jörgen Ring och Stina Klomark. Arbetet bygger på frivillighet. Till nästa år behöver vi fler styrelsemedlemmar. Ni som är nyfikna kan gärna höra av er till någon av oss eller dyka upp på årsmötet som kommer bli i februari.

Detta år har vi lagt krutet på att fixa till i motionsspåret. Vi har rensat bort det som var fallfärdigt och byggt lite nytt och reparerat. Vi har också fört dialog med kultur- och fritidsförvaltningen angående renovering av rinken. Vi hoppas på positiva besked!

Nu till vintern är vi igång och sätter ihop en grupp som kommer ta hand om spolning av rinken. Så vi hoppas på en fin och kall vinter. Vill du vara med och hjälpa till med gruppen så kontakta oss eller skicka en förfrågan direkt till den facebookgrupp som är skapad för detta - Nykils hockeyrink

Det börjar bli dags att planera för aktiviteter i Nykilshallen VT 2019. Idag finns ledare till innebandy för barn födda 2011-2012 samt stationsträning för vuxna klara. Är du intresserad av att arrangera eller leda en aktivitet? Kontakta styrelsen!

Vi har skapat en facebooksida för att informera och för att fånga upp idéer från er. Ni hittar den genom att söka på Nykils aktivitetsförening på Facebook.

Du blir medlem i Nykils aktivitetsförening genom att anmäla dig på hemsidan eller maila oss. Du kan stödja föreningen genom att bli medlem även om du inte deltar i någon aktivitet.

Vår hemsida är https://idrottonline.se/NykilsAF/ Vi har även en mailadress This is a mailto link

Varmt välkommen att kontakta oss via mail eller personligen!

Styrelsen Nykils aktivitetsförening

Skribent: Marie Gunhardson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Nykils AF
Carolin Strandberg, Ullstorpsvägen 19
59052 Nykil

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info