Hoppa till sidans innehåll

Vilken träningsgrupp tillhör jag?


 

Regler för vilka som deltar vid vilka träningspass.

 

Nybörjare: För alla nya som vill lära sig boxas för att så småningom tävla. Här lär du dig i huvudsak gardering, stå, gå och slå raka slag rätt men också boxningens grunder och får den kondition och disciplin du behöver för att klara mer avancerade träningspass. Här går du tills du blir godkänd att gå vidare av din tränare.

 

Motionsgrupp: För alla som vill träna boxning för att det ger en allsidig träning för både kondition och styrka. Här kan du börja direkt utan förkunskaper men det är också för dig som boxas men behöver bättre kondition. Här förekommer inga slag på varandra.

 

Utvecklingsgrupp: För dig som genomgått Nybörjarträning och blivit tillsagda att gå över från Nybörjarträningen. Du kan gardering, stå, gå och slå raka slag rätt samt har kondition nog att kunna genomföra träningen i sin helhet. Hit kommer du som blivande tävlingsboxare, såväl diplom- som ”matchboxare”.

Här bedrivs i huvudsak teknikträning, styrketräning, konditionsträning och sparring.

 

”Matchgrupp”: För dig som är ”Amatörboxare” och tävlar. Du kan de grundläggande teknikerna bra samt har kondition nog att kunna genomföra träningen i sin helhet och du tränar boxning minst 3gg/vecka. Under dessa träningar bedrivs teknikträning, styrketräning, konditionsträning och sparring.

Uppdaterad: 21 MAJ 2008 16:29

Stöd våra sponsorerfacebook

 

TEAM SKOGLUND

 

Swedish Senation

Ange alt-text här.

 

Ange alt-text här.

 

Postadress:
Nyköpings BS - Boxning
Per Netterstedt, Bergholms väg 4
61136 Nyköping

Kontakt:
Tel: +46155217306
E-post: This is a mailto link

Se all info