Hoppa till sidans innehåll

Ny Finalplats!

23 JUL 2018 11:15
  • Uppdaterad: 23 JUL 2018 11:16

Finalplats för Nyköpings laget!

Linus och Jakobs resultat hittills på Swedish Beach Tour är mycket bra. (2,1,2) Nästa tourstop är på Nyköpings torg.

Säsongens första tävling i Uppsala på Sverige-touren resulterade i en andraplats för Linus  och Jakob, Nyköpings FK. Också i den andra i Göteborg gick man till final. Där besegrades David Åhman och Jonathan Hellvig. När det den gångna helgen var dags för tour-stopp nummer tre – i Kalmar – fick nämnda lag revansch på Nyköpings laget.   Vi hade inte samma tryck i servarna som senast, berättar Linus.

Också Nyköpings FK:s Camilla Nilsson, var med Kalmar. Hon och Sofia Wahlén vann alla matcher fram till semifinalen, där det tog stopp. Då Sofia fått hjärtklappning var duon nära att lämna wo. Efter en time-out kände sig Wahlén bättre. De förlorade emellertid tredje och avgörande set med  minsta möjliga marginal 13–15.

Swedish Beach Tour i Nyköping arrangeras på stora  torget den 10-12 augusti. Förra året vann Linus och Jakob. Nu vill de förstås upprepa succén detta år också. Först skall de spela i Marocko. På tisdag åker de till Agadir för att försöka kvala in till en världstour-tävling av 2 star-klass.

Även skall Camilla och Sofia Ögren åka på worldtour Tour tävling i Turkiet. Sedan väntar SM veckan på Tylösand. Lycka till!

Skribent: Lena Tholse
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Nyköpings FK - Volleyboll
Ekebobacken 9, Lena Tholse
61157 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0733463412
E-post: nfk@nykopingfriskspo...