Hoppa till sidans innehåll

Premiär!

18 OKT 2020 17:02
  • Uppdaterad: 18 OKT 2020 17:02

Bilden kan innehålla: en eller flera personer, personer som deltar i en idrottsaktivitet och basketplan

Dubbla segrar för Frisksportarna i debuten
Nyköpings frisksportklubb debuterade i volleybollens seriespel på lördagen. Motståndare var Södertelge VK och Lotorps IF från Finspång. Det slutade med två segrar efter 3-2 i set mot Södertelge och klara 3-0 i set mot Lotorp.
Södertelge hade ett ungt och samspelt lag som inledde starkt och vann första set enkelt. NFK spelade upp sig och matchens spelare Steffen Schreiber kom in och gav laget energi med starkt anfallsspel. -Vi var lite tagna av stundens allvar och kom inte riktigt upp i standard i början av matchen men med bra inställning från hela laget och Ali Nazaris fina servar kunde vi vända och vinna vår första match. säger coachen Robin Persson med meriter från elitseren i Lunds VK.
Matchen mot Lotorp blev inte lika jämn och välspelad. Därtill var motståndet något för svagt. - Jag är nöjd med lagets inställning där vi spelade effektivt med en hör lägsta nivå menar coachen Robin. Vi fick möjlighet att låta alla spelare pröva på seriespel- Till matchens spelare utsågs passaren Ferydon Akbari som styrde spelet och sina medspelare på ett säkert sätt. Nämnas ska också Zabi Sultani som med sina starka pressade servar ställde till det för motståndarna som därigenom hade svårt att komma till avslut. - En stabil insats från laget där flera fick möjlighet att visa framfötterna säger Robin. Nu ser vi fram emot nästa helg då två nya matcher står på schemat i Linköping. - Vi tror att vi kan höja vårt spel ytterligare ett snäpp när vi får spela fler matcher mot bra motstånd. Det är iallafall skönt att vi kommit igång och att vi vann två segrar i debuten avslutar Robin.
Slutresultat:
Nyköpings frisksportklubb - Södertelge 3-2 (17-25, 25-14, 22-25, 25-11, 15-7)
NFK -Lotorp 3-0 (25-11, 25, 16, 25-15)
Bilden kan innehålla: en eller flera personer, personer som deltar i en idrottsaktivitet och basketplan
170
Personer som nåtts
68
Interaktioner
Marknadsför inlägg
1818
2 kommentarer
Gilla
Kommentera
Dela
Skribent: Lena Tholse
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Nyköpings FK - Volleyboll
Ekebobacken 9, Lena Tholse
61157 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0733463412
E-post: nfk@nykopingfriskspo...