Hoppa till sidans innehåll

Nu kan Ni köpa biljetter till landskamperna i Nyköping !

Volleybollborgen i Nyköping !

19 APR 2018 11:25
  • Skapad: 19 APR 2018 11:25

Nyköping är på väg att bli en volleybollborg!

Sommaren 2017 intogs staden av den svenska beachvolleyeliten när Swedish Beach Tour under tre dagar ockuperade Stora torget. Succén var total. Publiken flockades runt arenan från början till slut, och stämningen blev inte direkt sämre av att hemmaspelande Linus Tholse dundrade hela vägen till turneringsseger.

Nu återvänder Svensk volleyboll till staden - den här gången med volleybollandslagen!

Två datum - fyra matcher

Sveriges dam- och herrlandslag i volleyboll har en fullspäckad vår och sommar framför sig, med såväl European League som EM-kval. Sammanlagt spelas minst fjorton landskamper på hemmaplan under 2018 och inledningen av 2019. Och majoriteten av dem arrangeras i Nyköping!

Vid månadsskiftet maj/juni väntar totalt fyra European League-drabbningar i Nyköpings Arenor.

Onsdagen den 30 maj är första datumet att hålla koll på. Där och då spelas dubbla landskamper mot Estland. Tre dagar senare, alltså lördagen den 2 juni, tar sig damlandslaget an Kosovo, medan herrlandslaget utmanar Slovakien.

Samtliga fyra matcher spelas i den toppmoderna A-hallen som hyser över 2000 åskådare.

Säkra dina biljetter!

Det bjuds alltså på sammanlagt fyra matcher under två dagar där den svenska publiken har möjlighet att se både damlandslaget och herrlandslaget briljera under ett och samma tak. Och biljetterna är nu till försäljning!

En dagsbiljett, som ger dig entré till BÅDA matcherna som spelas den dagen, ligger ute till försäljning för 220 kr/st för vuxna och 115 kr/st för barn/ungdom (4-18 år). Barn 0-3 år går in gratis.

Den 30 maj och 2 juni är dagar vi klär oss i blågult, tar med vännerna eller familjen och beger oss till Nyköping för att heja fram våra volleybollandslag. Tillsammans skapar vi en maffig inramning och gör Nyköpings Arenor till en ointaglig volleybollborg!

Köp biljetter: 30 maj: 17:00 Sverige vs Estland (damer) | 20:00 Sverige vs Estland (herrar)

2 juni: 16:00 Sverige vs Kosovo (damer) | 19:00 Sverige vs Slovakien (herrar

Silver European League - Final Four

Helgen 16-17 juni avgörs Silver European Leagues finalspel, kallat Final Four, på damsidan. Finalturnerningen avgörs i Nyköpings Arenor och det svenska damlandslaget är direktkvalificerat i kraft av att Sverige agerar arrangör.

Biljetter till Final Four-turneringen släpps inom kort!

Skribent: Lena Tholse
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Nyköpings FK - Volleyboll
Ekebobacken 9, Lena Tholse
61157 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0733463412
E-post: nfk@nykopingfriskspo...