Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Närmare femtio kajaker i alla färger, och ett par kanadensare, fyllde upp strandkanten och gräsplanen vid Vattensportens hus. Årets examinatorträff var igång, och det var dags att genomföra de praktiska examinationsmomenten.
 
Det blev en mäktig svensk helg när världscupen avgjordes i Slovenien. Isak Öhrström bärgade den första svenska vc-medaljen någonsin när han tog guld! Därutöver flera ytterligare fina svenskprestationer.
 
Baam - Isak Öhrström gick bäst och snabbast av alla under världscuptävlingarna Tacen och paddlade hem guldet när finalen avgjordes idag!
 
Dags igen - landslaget är på plats i Slovenien och slalomarenan i Tacen, ett stenkast från huvudstaden Ljubljana. Säsongens första världscuptävling väntar!
 
Flera rekord slogs under SM i Surfski som gick i vattnen runt Onsalahalvön i helgen
 
Tio tjejer från Sprint & Paralandslaget samlades under den gångna helgen på Lida Friluftscenter i Stockholm för en helg med en hel del träning men även mycket fokus på samarbete och gemenskap.
 
Nu är det dags att söka kompensationsstöd för föreningar avseende kvartal 3. Ansökan är öppen från 15 oktober–26 oktober kl 12.00 för ekonomiska förluster för kvartal 3.
 
Maratonlandslagets VM-sexa, Emil Svensson, var en av 60 elitidrottare som fanns med på listan över årets stipendiater för Riksidrottsförbundets och Svenska Spels Elitidrottsstipendium. Grattis "Svesse"!
 
Kanotförbundets styrelse intog en kreativ miljö ute på Rindö den gångna helgen för att både lära känna varandra och blicka framåt tillsammans.
 
Imorgon avgörs Swedish Open i Falu Vildvattenpark, en "liten stor" tävling.
 
På fredag inleds Junior-EM i Kanotslalom. Frej Bratt är på plats i Krakow och hinner genomföra några värdefulla träningsdagar innan det är dags för kvaltävlingar.
 
Kanotslalomsverige intog Dala-Floda i helgen, trotsade lågvattnet och bjöd på fina SM-tävlingar i Störtlopp och Kanotslalom.
 

Besättningsregattan 2020

(2020-09-29 13:44)
Besättningsregattan arrangerades som vanligt i Katrineholm sista helgen i september, i år var det SM-status på tävlingen.
 
Brunnsvikens Kanotklubb och Kanotföreningen Öresund är första klubbarna i Sverige med varsin egen Havskajakledare 2!
 
Moa Wikberg radade upp finaler, 3 av 3, under helgens världscuptävlingar i Ungern. Knallen kom på K1 200 m där hon paddlade hem ett silver, blotta tre hundradelar från guldet!
 

sisu

rörmontage

images

   

 

 

 

 

 

Postadress:
Nyköpings KK - Kanot
Box 3020
61103 Nyköping

Besöksadress:
Brandholmsvägen 58
61162 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0155214221
E-post: nyk.kanotklubb@telia.com

Se all info