Hoppa till sidans innehåll

Nyköpings MS - Motorcykel och Snöskoter


Öppningslista

Hej och god fortsättning på er alla,

 

Nu är året snart slut och vi har haft vårt sista styrelsemöte för året. Vi beslutade då att köpa in en Bobcat eller dyl till klubben för att kunna underhålla vårt endurospår på bästa sätt. Vi beslutade även att förändra träningspriserna för barn/ungdomar (alla under 12 år) som inte är medlemmar. De har tidigare tränat gratis men kommer from årsskiftet att få betala 50 kr. Barn som är medlemmar tränar fortsattvis gratis.

 

Efter styrelsemötet så har även vår hyresgäst aviserat att de troligen kommer avsluta sin verksamhet hos oss. Det är ju givetvis tråkigt eftersom vi har haft ett bra samarbete och allt har fungerat bra. Det är pga marknaden i deras branschsom ligger till grund för detta. Vi i våran tur har då sagt upp städning och även samarbetet med Membit som handhar vårt medlemsregister. De sistnämnda sades upp pga att de inte gjort ett jättebra jobb och därför har vi valt att avsluta det kontraktet. Vikommer inför 2019 se över vår ekonomi som kommer få en helt annan omsättning än tidigare år och som nu kräver att vi nu tar ett annat förhållningssätt. Vi står ändå fast vid beslutet att köpa en Bobcat. Detta för att vårt spår ska ha en fin status och så att vi kan utöka vår verksamhet där.

 

Inför 2019 så är det också hög tid att lösa nytt medlemskap så man kan lösa licens. Eftersom uppsägningstiden med Membit är lång så kommer man kunna lösa medlemskapet som vanligt fram till sista mars. En faktura kommer att komma ut inomkort. Vill man betala innan fakturan kommer så kan man lösa sitt nya medlemskap som vanligt via vår hemsida och logga in med sin pinkod. Har man bytt mail eller vanlig adress under året men inte ändrat i Membit så kommer man inte få någon faktura. Det kan ju även bli svårt att logga in om man glömt sin pinkod eftersom man måste ha en fungerande mailadress i registret också. Det går att lösa om det skulle vara så. Då får man höra av sig.

 

Ny öppningslista kommer att komma framledes. Som vanligt så kommer man få chansen att själv välja datum. Alla medlemmar som inte har träningskort förväntas hålla öppet 2 ggr på ett år. De som inte väljer något öppningsdatum kommer bli tilldelade sina datum.

 

Vi kommer fortsätta under 2019 att jobba med vår anläggning och vi vill ju givetvis vara den bästa!

 

Crosskolan kommer hålla igång även under 2019 och den startar upp så fort vädret tillåter och vi hoppas på en tidigare start än 2018. Jag vill även passa på att tacka alla barn och vuxna som varit med under året. Det är helt fantastiskt hur crosskolan vuxit och hur kul det har varit! Jag ser fram emot 2019 och allt skoj vi kommer ha då!

 

Så från oss i styrelsen vill vi passa på att tacka alla NMS’are för ett jättebra år och vi önskar er alla ett gott slut och ett gott nytt år!

 

Med vänlig hälsning Styrelsen för Nyköpings Motorsällskap genom Anders Rudengren

Postadress:
Nyköpings MS - Motorcykel och Snöskoter
Box 3013
61163 Nyköping

Kontakt:
Tel: +46155282381
E-post: This is a mailto link

Se all info