Hoppa till sidans innehåll

Svanstabanan & Föreningen


Välkommen till

Nyköpings Motorsällskap

********************************************

NMS är en anrik klubb som grundades 1923 och har sedan dess arrangerat 2 VM tävlingar i Cross samt ett otal Nationella tävlingar på alla nivåer.

 

NMS har idag:

 

- 3 banor för cross; lilla, mellan och stora.

- En enduroslinga på ca 8 km,

- Extrem Enduro Arena och extremenduro-områden.

- Ca 10 fasta Trial sektioner och områden för trialträning.

- BMX bana. Se info om denna längre ned.

 

Tvättmöjligheter med vatten och el finns vid depån.

 

Gamla nyheter:

 

 

- Styrelsen efterlyser er som har nycklar till Svantsa men som inte använder dessa längre. Kom gärna och lämna tillbaka dem. Tack på förhand.

 

- Vi ber om ursäkt för att det just nu är väldigt rörigt i depåområdet samt att arbetet med crossbanan går sakta. Ha tålamod. Banorna kommer att renoveras! Sen tar allt mycket längre tid när det gäller föreningsarbete som baseras på frivillig arbetskraft...

 

 

-Det ligger nu info gällande försäkringar och licenser under "Dokument" på vår sida. Det är info som även finns på SVEMO´s sida men det är viktigt att alla vet vad som gäller kring licenser så vi lägger dem även här.

 

 

-På förekommen anledning så behöver vi som klubb påminna om att ALL åkning som inte är organiserad på Svansta är helt förbjuden och även olaglig. Vid åkning SKA man vara inskriven med personnummer, namn, datum och klubb. Man SKA även hålla sig på anvisade spår och/eller banor. Friåkning eller åkning utanför vårt område är helt förbjudet. Skulle detta ske så finns risk att vi som klubb blir av med vårt tillstånd att få bedriva vår verksamhet och då får vi stänga Svansta.

 

För att komma till våra spår och banor SKA anvisade tillfarter användas och inget annat. Man får alltså INTE parkera utanför vårt område och sedan åka med motorcykel via skog eller annan mark in på vårt område. Gör man det begår man brott mot teränglagen samt att man olovligen kör på någon annans mark vilket likaså är ett lagbrott. Detta kommer i så fall att anmälas till berörda myndigheter av oss.

 

Sprid gärna detta vidare och visa att vi som medlemmar respekterar både lagen och våra grannar!

 

 

-Klubben har köpt in en ljudmätare och kommer slumpvis att genomföra ljudprov vid träning. Ljudprovet kommer ske enligt SVEMO´s reglemente och med samma krav. Vid överstigande db så får man inte träna.

 

Uppdaterad: 13 AUG 2018 18:11 Skribent: Martin Norén
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Nyköpings MS - Motorcykel och Snöskoter
Box 3013
61103 Nyköping

Besöksadress:
Svansta 1
61194 Nyköping

Kontakt:
Tel: +46155282381
E-post: [saknas] Information

Se all info

Anmälan till trail träning/provapå 

Anmälan trial prövapå