Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Planket"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Planket


Skriv ned din feedback och dina kommentarer på vårt plank.

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
30 september 2011 16:43 av Stig Söderström

SVEMO IGEN

Många kritiska röster har höjts mot ROSPIGGARNAS beslut om att inte ta chansen att avancera till elitserien. Vad jag har förstått så är det SVEMO som satt munkavel på PIGGARNA. Hur är det möjligt att förbundet tystar någon i denna fråga? Lagen som kämpat och förlorat stora summor på den helt onödiga nedflyttningsserie måste väl kompenseras av förbundet på något vis.ELLER?

23 september 2011 15:27 av Heja Griparna

Atlas Open

Vill tacka för en fin och trevlig kväll igår! Verkligen mysigt med tända brasor och vad bra det blev med nya lyset. Nu är vi bra rustade för ett ev avancemang till elitserien så småningom.
Vad bra Eric körde förresten...kanske kan vara något till nästa säsong om han väljer att lämna Masarna.

16 september 2011 19:23 av Rospiggsfan

Rospiggsfan

Håller med de flesta inläggen här. Det var en tråkig hemsida det här. Har ni ingen UNG förmåga som kan bättra på det? Annars ser jag fram mot att komma till Nyköping nästa år. Trevlig arena o trevliga hemmafans,klagade inte ens på våra högljudda tutor.

12 september 2011 15:40 av Micke Ordföande

Tack för svaret!

Hej Andreas!
Att det skrivs för lite på sidan håller jag med om. ska se om det går att lösa medförare inför matcherna. Lagledarna skriver nog gärna några rader om varje match.
Summering efter säsongen kommer snart och målsättningar inför 2012 likaså.
Mvh
Micke

10 september 2011 10:03 av Andreas E

Svar info

Här kommer några punkter för hemsidan.
( tror den allmäna uppfattningen är att det skrivs för lite på hemsidan )
* Intervju med förare inför match,säsong etc
* Lagledare skriver efter varje match
* Varför inte något inlägg med sponsorer
* Ordföranden borde/bör skriva en summering av säsongen. Ekonomi, nästa säsong osv

Har full förståelse för att alla inblandade gör detta på sin fritid, i dagens samhälle är det svårt att få folk att engagera sig.

5 september 2011 21:36 av Micke Ordförande

Info!

Hej alla!

Vi ska föröka fixa till våran hemsida under vintern då många tycker den är tråkig och blek. Kom gärna med synpunkter så ska vi se till att det blir en häftig och funktionell hemsida som alla ska trivas med. Jag tror det finns mycket ideer som aldrig kommer fram till oss i styrelsen. Vi är inga över människor som kan lösa allt över en säsong. Det är i princip en helt ny styrelse som har vanliga arbeten på dagarna och gör detta på våran fritid.
MVH Micke Lind Ordförande

5 september 2011 21:26 av Micke ordförande

ANG Varför

Hej Speedy gonsales!
Hoppas jag kan svara på dina frågor, självklart ska vi vara öppna med med våra supporters frågor. vilken/ vilka frågor vill du ha svar på.
MVH Micke Lind Ordförande Griparna/Nyköping

2 september 2011 20:13 av Stig Söderström

Förundrad

Blir lika förundrar varje gång jag i SN får läsa nyheter om GRIPARNA utan att ett endaste ord nämns på GRIPARNAS hemsida,VARFÖR??????
Betyder hemsidan ingenting för styrelsen? Är det bara ett nödvändigt ont att ha en hemsida som utan konkurrens är svensk speedways i särklass sämsta sida???
Kom igen nu styrelsen och se till att hemsidan blir attraktiv vilket skulle höja intresset för eventuella sponsorer.

27 augusti 2011 09:43 av speedy gonzales

Varför

Varför kommer inget svar från ansvariga i griparna?Som medlem och fan av griparna vill man verkligen få svar på frågor som ställs även om det är i gästboken.Alla har inte möjlighet att närvara på möten som anordnas så därför är det viktigt med information även utanför det "slutna" rummet.

24 augusti 2011 12:31 av Andreas E

Nästa säsong

Vore intressant och få veta hur tankarna går inför nästa säsong, vad gäller förartrupp samt ekonomin. Gjorde griparna ett plusresultat för den gånga säsongen??

 

MET Bygg AB 

NYKÖPING

 
 

Postadress:
Nyköpings SK - Motorcykel och Snöskoter
Box 4010
61104 Nyköping

Besöksadress:
Nyköpings Motorstadion, Svansta
61194 Nyköping

Kontakt:
Tel: 0155214591
E-post: This is a mailto link

Se all info