Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


De föreningar som trots Coronarestriktioner har möjlighet att starta upp och bedriva sin simskoleverksamhet, har sedan den 10 januari pandemilagen att förhålla sig till gällande maxantal i omklädningsrum och simhallar.
 
 

Simidrottskonferens 2021

(2021-02-19 14:33)
Vi håller tummarna, tror & hoppas att vi kommer kunna ses för en gemensam konferens den 17-19 september!
 
Hela 6,9 miljoner kronor. Det fick alla föreningar och lag som städade i Städa Sveriges miljöprojekt under 2020 dela på. Nu kan föreningar och lag anmäla sitt intresse för sin chans att städa naturen och tjäna pengar under 2021.
 
 
 
Välkomna till dagens digitala presskonferens på Teams kl 17.00 där landslagsläkare René Tour kommer att prata kring dagens operation av Sarah Sjöströms armbåge.
 
 
Regeringen och Folkhälsomyndigheten meddelade idag att de som är födda 2002 och senare återigen kan återgå till sina idrottsträningar och betonar vikten av att även gymnasie-ungdomarna nu får tillgång till träning igen.
 
Svenska Simidrott delar varje termin ut fyra utbildningsstipendier. Sista ansökningsdag för vårens stipendium är den 12 februari.
 
I Städa Sveriges verksamhet verkar årligen tusentals ledare när miljöprojekt skall planeras, utföras och rapporteras. Ideellt arbetande ledare verkar ofta i det tysta och den enskilda insatsen är av mycket stort värde för den lokala föreningen.
 
2020 års tränar/ledarstipendium till delas Philip Carlsson från Helsingborgs Simsällskap. Stipendiet på 25 000 kr delas ut till en ledare/tränare som är i början av sin karriär och vill utbilda sig vidare.
 
Svensk Simidrott välkomnar er till den digitala licenskursen på ämnet Öppet Vatten den 19-21 mars.
 
Under VT 2021 arrangeras digitala utbildningar i WinGrodan 2 och tidtagning med ARES eller Quantum. Vid tre tillfällen hålls även en kortare utbildning om de nya programmodulerna Utmanaren (Medalj) och Poängjakten som introduceras i WinGrodan 2.
 
Vill du vara med och utveckla Svensk Simidrott? Svenska Simförbundet söker en verksamhetsutvecklare inom området barn och ungdom, ett stimulerande jobb för dig som gillar utmaningar och idrott.
 

Föreningen behöver några nya styrelselemöter.
Läs mer under "Nyheter" till vänster

Vårterminen 2021 börjar med måndag 11 januari! Läs mer under "Nyheter" till vänster.

Klubben har också en sponsor - Arena. Genom dem kan vi erbjuda klubbkläder. Se mer info under fliken "Om NSS".  

Kan du hjälpa till med små avgränsade uppgifter så finns här en liten lista på förslag.

  • Skapa en officiell Facebooksida
  • Skapa en officiell Instagramsida
  • Hjälp till med att hitta sponsorer
  • Vara med i styrelsen

Kontakt till: 

nykoping@nykopingss.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Nyköpings SS - Simidrott
Box 4005
61104 Nyköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: nykoping@nykopingss....

Se all info

Sponsor