Hoppa till sidans innehåll

Vandringspris till Nicklas Erikssons minne: Inspiratörspris


Priset går till den person som är en inspiratör i simning. Det kan vara en tränare eller simmare oavsett ålder, ungdomssimmare såväl som masters, eller annan person. Ska vara medlem i NSS, som familj eller enskild medlem. Denne ska inspirera andra till god sportmanna anda, peppa andra i simning, vara en förebild för andra, ha ett sportsligt uppträdande och visa hänsyn och respekt mot andra, utveckla simningen på personligt plan.

Styrelsen utser denna person i samråd med tränare, men har beslutsrätten. Om det är en tränare som utses så ska denne inte delta vid ev. beslut. Styrelsen meddelar aktuell person i god tid innan årsmötet.

Pristagaren är ansvarig för att hantera och vårda priset på bästa sätt samt se till att tillhörande pärm med lite personliga uppgifter samt foto uppdateras med relevanta uppgifter innan nytt årsmöte, samt lämnar in priset till styrelsen i god tid innan årsmötet. Namn skrivs som vanligt t ex Karl Karlsson. Om skada sker under pristagarens år är denne ansvarig för reparation och återställande av pris. Priset är ständigt vandrande. Styrelsen ska i god tid meddela aktuell pristagare innan årsmötet

Uppdaterad: 11 JUN 2019 21:23 Skribent: Jenny Hurtig
Epost: Adressen Gömd

 Resultaten för KM ligger nu under fliken "Tävlingar"

Nu är träningarna i full gång! Mejl har gått ut till er föräldrar om vilken grupp och vilka tider som gäller! Du har väl heller inte missat att NSS har simskola för barn fyllda 5 år och äldre? Mer info under "Våra grupper"

Klubben har också en ny sponsor - Arena. Genom dem kan vi erbjuda klubbkläder. Se mer info under fliken "Om NSS".  

Kan du hjälpa till med små avgränsade uppgifter så finns här en liten lista på förslag.

  • Skapa en officiell Facebooksida
  • Skapa en officiell Instagramsida
  • Hjälp till med att hitta sponsorer
  • Vara med i styrelsen

Kontakt till: 

This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Nyköpings SS - Simidrott
Box 4005
61104 Nyköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Sponsor