Hoppa till sidans innehåll

Vandringspris till Nicklas Erikssons minne: Inspiratörspris


Priset går till den person som är en inspiratör i simning. Det kan vara en tränare eller simmare oavsett ålder, ungdomssimmare såväl som masters, eller annan person. Ska vara medlem i NSS, som familj eller enskild medlem. Denne ska inspirera andra till god sportmanna anda, peppa andra i simning, vara en förebild för andra, ha ett sportsligt uppträdande och visa hänsyn och respekt mot andra, utveckla simningen på personligt plan.

Styrelsen utser denna person i samråd med tränare, men har beslutsrätten. Om det är en tränare som utses så ska denne inte delta vid ev. beslut. Styrelsen meddelar aktuell person i god tid innan årsmötet.

Pristagaren är ansvarig för att hantera och vårda priset på bästa sätt samt se till att tillhörande pärm med lite personliga uppgifter samt foto uppdateras med relevanta uppgifter innan nytt årsmöte, samt lämnar in priset till styrelsen i god tid innan årsmötet. Namn skrivs som vanligt t ex Karl Karlsson. Om skada sker under pristagarens år är denne ansvarig för reparation och återställande av pris. Priset är ständigt vandrande. Styrelsen ska i god tid meddela aktuell pristagare innan årsmötet

Uppdaterad: 11 JUN 2019 21:23 Skribent: Jenny Hurtig
E-post: Adressen Gömd

NSS är emot doping

Läs vår antidopingplan HÄR 

NSS arbetar för en trygg idrottsmiljö

Läs våra regler för en trygg idrottsmiljö HÄR

NSS har fastställt en kvalitetspolicy

Läs den HÄR

Kontakt till: 

This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Nyköpings SS - Simidrott
Box 4005
61104 Nyköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: nykoping@nykopingss....

Se all info

Sponsor

webbgif RFSISU.gif

var-forening-ar-vaccinerad-mot-doping.png