Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev Okt

07 OKT 2019 15:07
Hösten är här och med det har vi stängt utebanorna för denna säsong. Stort tack till alla som har hjälp till. Nu fokuserar vi på innesäsongen och redan i helgen 4–6 oktober arrangerar vi tennistävlingen ”weekendcupen”....
  • Skapad: 07 OKT 2019 15:07

I dagsläget är det 75 tennisspelare från Stockholmsområdet som skall mäta sina färdigheter mot varandra. Tävlingen börjar på fredag den 4 oktober kl. 17 och håller på hela helgen. Kom och titta, ta en fika och njut av bra tennis. I övrigt kan ni nedan läsa vad som sker under oktober månad. En liten påminnelse är dock på sin plats. Tänk på att vi skickar ut fakturor på träning via epost så det är viktigt att ni checkar era inkorgar regelbundet. Vidare är det viktigt att vi har korrekta kontaktuppgifter i vår databas.

Vi syns i hallen!
Terje

Tävlings och träningskommittén

Vi har under året arrangerat flera framgångsrika tävlingar. Många anmälda och arrangemang som fått goda recensioner av deltagare. Vi har dessutom haft flera framskjutna placeringar av våra egna spelare!

Som alla förstår kan vår tävlingsverksamhet vid några tillfällen per år påverka träningsverksamhet och kontrakt, men vi försöker naturligtvis så långt det är möjligt att lägga matcherna så gynnsamt som möjligt.

Den årliga tävlingen Nattvakan brukar kunna vara välbesökt och detta år kommer vi även att köra Halloweenvakan med liknande upplägg. ALLA kan vara med eftersom man tävlar med handikappsystem, och stort fokus är på det sociala och att vi har kul tillsammans. Ta med en kompis och anmäl er vetja!

På träningssidan har vi fått flera nya yngre (och äldre) förmågor till träningsverksamheten. Välkomna! Har ni kompisar som också vill spela tennis - prata med tränarna!

Klubbresa - Stockholm Open
Nu är det snart dags för den årliga klubbresan till Stockholm Open. Vi åker tillsammans onsdag den 16/10 från tennishallen med Kerstins Taxi till Kungliga Tennishallen. Årets startfält är väldigt starkt med namn som Del Potro, Fognini, Pouille, Dimitrov mm.

Häng med på denna inspirerande kväll!

Anmälan senast: 6/10
Samling: 14.30
Avfärd: 15.00
Hemfärd: 22.30
Pris: Ungdom (-17 år): 350: -
Vuxen: 500: -
Anmälan sker till Felix i hallen eller via mail: This is a mailto link

Lovtennis - Höstlov
Under höstlovet så erbjuder vi tennisläger för våra juniorer som är hemma under lovet och vill sysselsätta sig under dagarna med tennis. Grupperna kommer att nivå anpassas och fokusera på tekniska färdigheter och matchspel i olika former.

Tider: Mån-tors kl. 12.00-16.00
Pris: 1400 kr

Anmälan görs till:
This is a mailto link

Halloweenvakan går av stapeln fredagen den 1 november (vecka 44). Anmälan senast den 31 oktober. Listan sitter uppe i hallen.

Seniorkommittén (för oss mellan 18 till 100)

Kroken cup går av stapeln den 19 oktober kl. 14:30 och avslutas med middag på kroken. Anmälan i hallen på anslagstavlan.

Ban och anläggningskommittén
Det har varit en hektisk tid när det gäller underhållet i NTK. Utöver att vi har stängt utebanorna och tagit bort en enorm hög med skräp vid förrådet (stort tack till Claes J), har vi även fixat hängrännor, justerat ventilationen samt genomgått en inspektion av miljö och hälsomyndigheten. Nu ska vi fokusera på innebanorna och om ni ser något som behöver åtgärdas, vänligen kontakta någon i styrelsen.

Skribent: Felix Wallier
Epost: Adressen Gömd

 

Anmälningsblanket till träningsverksamhet

Bildresultat för google forms

Följ oss på sociala medier

  

 

 

 

 

Postadress:
Nynäshamns TK - Tennis
Box 42
14921 Nynäshamn

Kontakt:
Tel: 0737593201, 0737843211
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

Våra Sponsorer:

 

Heders Sponsor: