Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev september

01 SEP 2020 22:02
  • Skapad: 01 SEP 2020 22:02

Nyhetsbrev Nynäshamns tennisklubb -September

 

Idag är första september, första höstmånaden och tyvärr slutet på en fantastisk sommar med rekordhög beläggning på utebanorna. Vi kommer nu att stänga ett par av dessa banor då vi måste förbereda för ett större beläggningsarbete med syfte att förbättra dem inför nästa sommar. Resterande banor stängs i slutet av september. Vi kommer även att kalla till städdagar via en separat kallelse. 

 

I övrigt har styrelsen beslutat att byta bokningssystem då det nuvarande systemet ”boka tennis” inte har fungerat rent bokföringsmässigt. Vi kommer att byta till Matchi den första januari 2021 och inför bytet kommer vi att skicka ut mer information hur ni som medlemmar kommer att påverkas men rent allmänt kommer ert tillgodohavande och medlemsinformation att flyttas över till det nya systemet. Den stora fördelen är att man bokar och betalar direkt i en app. Det behövs inga spelnycklar för att tända banorna samt att man med lätthet kan se tillgängliga banor, inte bara i Nynäshamns men också hos övriga anslutna klubbar. Om ni är intresserade av att läsa mer om detta system, kan ni följa denna länk. https://www.matchi.se

 

När det gäller uppstarten av innesäsongen har det varit ett synnerligen stort intresse rent allmänt. Av den anledningen har vi utökat antalet träningstillfällen och tränare. Vi välkomnar Björn Eriksson och Fredrik Dunström till tränarkåren. Kontaktuppgifter till dem kan ni finna på hemsidan.

 

När det gäller minitennis är intresset synnerligen stort, vilket har medfört att vi nu utökar träningstillfällena till måndag, onsdag och lördag. Känner ni att era barn skulle behöva träna vid fler tillfällen eller att onsdag eller lördag krockar med andra aktiviteter, vänligen kontakta Sofya eller maila oss på This is a mailto link för mer information.

 

I dessa tider är det synnerligen viktigt med socialt avstånd när man umgås i hallen. Vi har utökat städningen och skurar lokalerna två gånger i veckan samt dammsuger övriga dagar. Utrustning och ytor torkas även dem av dagligdags. Handsprit skall finnas på alla toaletter samt i entrén. Vi har tidigarelagt starten av ventilationen då det har varit lite unket på morgonkvisten. Dock är det fortsatt viktigt att man inte tränar om man känner sig förkyld eller allmänt påverkad. Håll avstånd och stå inte för nära varandra på spelarläktaren eller i entrén.

 

I övrigt gratulerar vi följande personer som utmärkte sig vid klubbmästerskapet utomhus. Patrik Eriksson vann klassen HS, Rasmus B och Kalle E vann HD och Lander vann HS tröst!!

 

Nedan kommer lite information från veterankommittén 

 

Utesäsongen avslutades på sedvanligt sätt den 20/8 med "Veteranernas Sommar Tour". Årets vinnare och tillika nästa års arrangör blev LG Ekström/ Bo Bergstrand som finalslog Mikael Sundqvist/Jan Gawelin med 4-3, 4-0. Se hemsidan https://idrottonline.se/NynashamnsTK-Tennis/Veteran-Tennis/VeteranernasSommartour
 

Du som är intresserad av tennis med tränare: skriv upp dig snarast på listan i tennishallen för hela terminen eller enstaka onsdagar. Frågor ställer du till Felix.

 

Boka in datumet 14/10 för spel i KM-HD60 Tores Pokal. Lottade par, minst 3 matcher och heldag!

 

Boka in datumet 27/1–21. Vi planerar spela "Mr G:s Träracket" dvs dubbelspel i vita kläder, hatt och träracket! Du hinner fixa utensilier till dess!

Skribent: Maxime Olausson
Epost: This is a mailto link

 

Klicka här för mer info


Webbshop

 

 

Postadress:
Nynäshamns TK - Tennis
Box 42
14921 Nynäshamn

Kontakt:
Tel: 0737593201, 0737843211
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

Våra Sponsorer:
Heders Sponsor: