Hoppa till sidans innehåll

Höstterminen 2019

13 AUG 2019 21:12
Den 19/8 startar höstterminen! Läs mer för att ta del av verksamhetsbrevet..
  • Skapad: 13 AUG 2019 21:12

Hej på er!

Äntligen är terminsstarten nära!

19:e augusti på kvarnängen så sätter träningen igång igen. Tränarna är laddade och har flera nyheter som vi tror ska bidra till en ännu bättre träning tillsammans med oss.

 

Tidigare i sommar så har tränarteamet varit på Gran Canaria för att utveckla verksamheten! Vi tog då fram en tydligare verksamhetsplanering och blev fyllda med inspiration för att kunna ge er bästa möjliga träning. Nytt är också att vi varje vecka kommer ha ett specifikt tema för att inspirera och göra det tydligare för elever, veckoplaneringen kommer ni kunna se på tavlan i hallen!

 

För att lättare kommunicera ut information har vi startat en WhatsApp grupp för juniorträningen. Föräldrar och elever är välkomna att gå med via länken nedan: 

 

https://chat.whatsapp.com/GV1OYZDxeFN1VG0XbUof45Terminsplanering:

 

 

HT 2019

Terminstart 

19 aug

Terminslut

21 dec

Lov

v.44

 

Läger:

 

V.44 så kommer vi erbjuda höstlovs läger dagtid för elever i mini-, midi, maxi och juniortennisen. Mer info kommer inom kort.Tävlingar:

 

Under hösten kommer vi arrangera Weekend Cup 4-6 okt som är en sanktionerad tävling. Förra året hade den närmare 80 spelare som kom från runt om i Sverige. 

 

Vi kommer starta en ny klubbtävling som heter Halloweenvakan 1 nov, med samma upplägg som Nattvakan. En dubbelturnering med handikapp som riktar sig till vuxna och barn.Ses i hallen!

 

/Felix Wallier

Skribent: Felix Wallier
Epost: Adressen Gömd

 

Anmälningsblanket till träningsverksamhet

Bildresultat för google forms

Följ oss på sociala medier

  

 

 

 

 

Postadress:
Nynäshamns TK - Tennis
Box 42
14921 Nynäshamn

Kontakt:
Tel: 0737593201, 0737843211
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

Våra Sponsorer:

 

Heders Sponsor: