Hoppa till sidans innehåll

Gruppspel


Nu närmar vi oss hösten och ännu en inomhussäsong. I samband med det vill vi försöka återinföra ett internt tävlingsmoment i form av en variant på den gamla “stegen”:

Gruppspel - öppet för alla medlemmar; killar och tjejer oavsett ålder och nivå - kommer att erbjudas under hösten där vi siktar på att få ihop minst 3 grupper/divisioner och spela en massa kul och bra tennis mot olika motståndare, åldrar och spelstilar.

 

Målet är att erbjuda spel baserat på den nivå spelaren befinner sig, så att grupperna blir så jämna som möjligt spelmässigt. Vi sätter ihop grupperna utifrån vilka och hur många spelare som anmäler sig.

 

Grupper om max 8 spelare, dvs 7 matcher per spelare, kommer att skapas. Vi siktar på att bygga upp ett divisionsspel där spelare i varje grupp inför kommande spelperiod flyttas upp respektive ner beroende på resultat. Mest sannolikt: 1:an och 2:an går upp, och 7:an och 8:an flyttas ned en grupp.

 

Varje spelperiod är cirka 3 månader. 7 matcher på 3 månader innebär cirka 1 match per spelare och tvåveckorsperiod. Varje match pågår 1 timme där man tävlar om totalt 6 poäng per match.

 

Anmälningar tas emot fram till söndag 6 september. Ambitionen är att starta första perioden under september månad. 

 

Anmälningsavgift: 700 kr (dvs 100 kr per person och match). Bollar håller hemmaspelaren med. Man behöver vara medlem i NTK för att delta i gruppspelet. Faktura skickas.

 

Intresserad? Maila då din anmälan till:This is a mailto link

Frågor? Kontakta Pontus på 076-555 80 12.

 

Spelregler och spelschema kommer att mejlas ut när grupperna är klara innan spelstart. 

Läs nästa sida om du vill kolla reglerna redan nu. Klubben kommer att boka upp alla matcher på förhand. Vid behov av att flytta en match så kan detta göras av hemmaspelaren för respektive match.

 

Uppdaterad: 21 OKT 2017 01:40 Skribent: Felix Wallier

Viktig info rörande Covid-19

Klicka här för att läsa om våra åtgärder.


Webbshop

 

Sociala medier

Postadress:
Nynäshamns TK - Tennis
Box 42
14921 Nynäshamn

Kontakt:
Tel: 0737593201, 0737843211
E-post: nynashamnstk@gmail.c...

Se all info

 

 

Våra Sponsorer:Heders Sponsor: