Hoppa till sidans innehåll

OK Alehof - Orientering

Välkommen till OK Alehof - Orientering

Till oss är alla välkomna oavsett ålder och orienteringsnivå. Vi är framförallt en ungdoms- och motionsklubb men kan även stoltsera med att ha haft såväl SM-vinnare som landslagslöpare i klubben.

Här på vår hemsida hittar du information om träning, tävlingar och övriga aktiviteter som vi anordnar. Vill du komma i kontakt med oss finns e-post och telefonnummer till både tränare och orienteringssektionen under fliken Kontakter. 

Vi är i dagsläget ca 150 aktiva orienterare i åldersspannet 5-85 år. Vi har klubbträningar året om och tisdagar är vår stora träningsdag på Dammekärr. Under mars-september innebär det att vi har orienteringsträning för alla åldrar. Läs mer under fliken Träning.

Utöver träning så tävlar vi. Det finns goda möjligheter till tävlingar inom en 10-milsradie under Mars-Oktober. Normalt sett är det tävling både lördag och söndag. Läs mer under fliken Tävling.

Vi arrangerar själva vår klassiska orienteringstävling Aleträffen en gång om året. Vilket skogsområde som gäller varierar, men arenan brukar vara i Vättlefjäll eller Risveden. 

Välkommen til OK Alehofs Orienteringsverksamhet!

 

Nyheter Orientering

OK Alehof är med och arrangerar HittaUt.

HittaUt

Postadress:
OK Alehof - Orientering
Dammekärrsvägen 5
44936 Nödinge

Besöksadress:
Dammekärrsvägen 5
44936 Nödinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

OK Alehofs Sponsorer

Ale El

Trimtex

 Idrottens Bingo

 STC

Nouryon logo