Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Stockholm Orienteringsförbund


Stockholms Skogskarlars juniorpriser avgörs vid fredagens Natt-DM. Waldenfjord, Edvardsson, Sjöberg och Lidmar ligger i vinnarspåret.
 

Succé på sista SM-helgen

(2018-09-17 08:23)
När sista SM-helgen genomfördes i smålänska Hok, var stockholmslöparna i högsta grad inblandade i segerstriderna. Bergman och Imark tog sina andra SM-guld på en vecka, Ohlsson sitt andra SM-silver. Dessutom SM-medaljer i stafetten.
 
När nästan sista UP-tävlingen avgjordes på Värmdö i helgen tog Sofia Ivers, Attunda OK och Fredrika Nordquist, Täby OK viktiga poäng i UP.
 
Busjobbig terräng älskas inte av alla. Men elitgänget från Stockholm, bangade inte för de Södertörnslika skogarna i smålänska Hok. Två guld, två silver, två brons och flera podieplatser blev facit.
 
I början av sommaren fick vi som SJ-kunder vårens rese- och miljörapport. Där ingick årets tågresa till USM. Stockholms OF tycker det är mycket värt. Vad tycker du?
 

Efter DM kommer SM

(2018-09-07 07:57)
Det är intensiva tider. Precis har VM, DM och världscup avslutats, då tar SM vid.
 

Efter USM kommer UP

(2018-09-06 14:18)
Till helgen inbjuder Gustavsberg och Ravinen till UP-tävlingshelg på Värmdö. Då får vi chansen att se våra duktiga USM-löpare på nära håll.
 

USM 2018 till handlingarna

(2018-09-03 20:26)
Stockholms OF tackar alla deltagare och ledare för entusiasm, stort engagemang och fina prestationer i stort som smått vid USM i Luleå.
 
Fredagen den 31 augusti 2018 kommer att bli ihågkommer av Gustav Bergman, Gustav Wirén, Kajsa Bogren och Karolin Ohlsson
 
Fredag-söndag genomförs det Ungdoms-SM för Stockholms duktiga 15-16 åringar. Karolin Ohlsson och Gustav Bergman springer världscup i Norska Sarpsborg.
 
Onsdagkväll i slutet av augusti, innebär bland annat Regionfinal i Ungdomsserien. Eftersom det varit en ökande trend gällande antal deltagare de sista åren, delades klubbarna upp i tre olika regioner denna gång.
 
Inför DM spekulerades om man skulle runda kupringen i Sorunda eller gå rakt. För de flesta lönade sig rundvägval, men för långvinnaren Gustav Bergman, var det som vanligt tajt på strecket som gällde.
 

All info om USM

(2018-08-28 11:10)
I veckan stundar USM. Kolla in all info på USM-sidan
 

Runda gärna i Sorunda

(2018-08-23 14:44)
Helgens DM-tävlingar genomförs i kulturmarker på Södertörn. Närmare bestämt Sorunda vars trakter har inspirerat litterära stjärnor som Moa Martinsson och Nobelpristagaren Harry Martinsson.
 
På måndag den 20 augusti samlas alltså kartproducerande klubbar till träff på StOF i Solna för att prata om hur vi ska trygga kartor och mark för framtida orientering i Stockholmsdistriktet. Du har väl meddelat att du kommer?
 

Postadress:
OK Älvsjö-Örby - Orientering
Christer Nordström, Snäckstigen 1
14139 Huddinge

Kontakt:
Tel: 087747602
E-post: info@okalvsjoorby.se

Se all info