Hoppa till sidans innehåll

Tävling


Tävlingsöversikt

Nationella och lokala tävlingar hittar du i orienteringssportens tävlingssystem Eventor. Varje helg under säsong går det tävlingar runt om i vårt avlånga land och som medlem i OKÄÖ kan enkelt delta i alla dessa!

I kalendern på hemsidan presenteras ett urval av tävlingar, främst de som äger rum i distriktet (Stockholm) samt utvalda stafetter och flerdagarstävlingar.

Du som är ny inom orienteringen hittar mer information om klassindelning, svårighetsgrader och hur det funkar att åka på tävling på ungdomssidorna.

Tävlingsanmälan

För att kunna anmäla dig själv (eller familjemedlemmar och andra klubbkamrater) behöver du vara medlem i klubben vilket berättigar till Eventor-inloggning. Hör av dig till This is a mailto link för att få dina inloggningsuppgifter. När du anmäler dig behöver du tillgång till en SI-pinne eftersom numret ska anges vid anmälan. 

OKÄÖ förfogar över ett antal lånepinnar som främst används av ungdomar i samband med träning eller på tävlingar i närområdet. Det finns inga garantier att lånepinnarna kommer med ut på tävlingar. Även om du kan hyra pinne på tävling så rekommenderas att du köper en egen. Vid tävlingsanmälan anges pinnummer och har du din egen pinne vet du vilken du kan använda. SI-pinne beställer man säkrast från leverantören SportIdent, men ibland finns de även att köpa i sportbutiken ute på tävlingar.

Numren på klubbens lånepinnar listas här.

Regler för att delta i tävling

För att få representera OKÄÖ på tävling gäller följande regler:

  • Årsavgift fastställd vid årsmötet skall vara betald innan du tävlar innevarande år.
  • Du anmäler dig själv via Eventor, begär inloggningsuppgifter om du saknar dessa via mejl.
  • OKÄÖ betalar ordinarie anmälningsavgift, undantaget är flerdagarstävlingar som O-ringen vars anmälningsavgifter medlemmar betalar själva.
  • Tilläggsavgifter som t.ex. efteranmälningsavgift betalar du själv.
  • Vid utebliven start betalar du tillbaka anmälningsavgiften till OKÄÖ.
  • Du springer i klubbens tävlingströja.
  • Du ställer upp vid klubbens olika arrangemang för att finasiera allt ovanstående. 
Uppdaterad: 10 MAJ 2018 06:39 Skribent: Info
E-post: This is a mailto link

Postadress:
OK Älvsjö-Örby - Orientering
Christer Nordström, Snäckstigen 1
14139 Huddinge

Kontakt:
Tel: 0761152570
E-post: This is a mailto link

Se all info