Hoppa till sidans innehåll

Program, nybörjarkurs & avgifter


Program och anmälningsformulär nybörjare

Obs! Ungdomssektionen utvärderar f.n. Svenska Lag och dess funktioner för kalender, nyheter och kallelser. Det gör att denna hemsida inte är komplett avseende ungdomsaktiviteter. Du hittar OKÄÖ på Svenska lag här

Nybörjarkurs

Pga ledarbrist har vi svårt att organisera nybörjarkurs under våren 2021. Det kan bli aktuellt med en kurs till hösten 2021 och naturligtvis är vi då även mycket intresserade av DIG som har möjlighet att ställa upp som ledare!

Intresseanmälan till nybörjarkurs via denna länk

I viss utsträckning (ålder, intresse, förkunskaper) är det möjligt att ansluta till verksamheten vid sidan av nybörjarkursen. Kontakta då This is a mailto link.

Information om ungdomsträning 

Läs mer om träningsupplägg, tider mm här.

Frågor? Skicka ett mejl till This is a mailto link.

Avgifter

  • Nybörjarkursen kostar 600 kr. Du betalar till OK Älvsjö-Örby PG 815061-7. Märk inbetalningen med ”OL-kurs” + namn och personnummer. Om du redan är medlem i klubben betalar du inget extra.
  • I anmälningsavgiften ingår diplom för de som fullföljer kursen, utbildningsmaterial samt medlemskap i klubben för hela 2020 inklusive idrottsförsäkring. I nybörjarkursen ingår också deltagande i det som kallas Ungdomsserien – externa aktiviteter med andra klubbar i södra Stockholm speciellt riktade mot barn och ungdomar upp till 16 år.
  • Det finns möjlighet att köpa en klubbtröja för ca 200 kr.

Avgiften inkluderar alltså träningsprogram vår och höst, inklusive kartor och ledarledda övningar samt en del andra aktiviteter. Du springer Ungdomsserien för klubben och får låna kompass och SI-pinne vid behov. 

Uppdaterad: 11 AUG 2018 21:05 Skribent: Ungdomssektionen
Epost: This is a mailto link

Postadress:
OK Älvsjö-Örby - Orientering
Christer Nordström, Snäckstigen 1
14139 Huddinge

Kontakt:
Tel: 0761152570
E-post: This is a mailto link

Se all info