Hoppa till sidans innehåll

Personuppgiftslagen


Den 25 maj så trädde den nya personuppgiftslagen ikraft, något som berör alla föreningar, stora som små. Givetvis har även vi i OK Borgen arbetat med detta och sett över vilka typer av register vi för och som vi behöver föra. Vi har då sammanställt två dokument som beskriver hur vi arbetar med och hanterar våra register. Du hittar dokumenten i sin helhet i menyn till vänster.

I korthet kan vi säga såhär:

Policy för medlemmarnas personuppgifter enligt GDPR,
General Data Protection Regulation

Den som anmäler sig som medlem i OK Borgen, eller accepterar ett hedersmedlemskap, samtycker därmed till att följande personuppgifter enligt GDPR som rör honom eller henne registreras och behandlas endast i föreningens medlemsregister: Namn, adress, telefonnummer, mailadress och födelsedatum.

Syftet med dessa uppgifter är att kunna distribuera kallelse till årsmötet samt inbjudan till och information om föreningens aktiviteter.

Föreningen förbinder sig att inte lämna ut medlems personuppgifter. De skall endast vara åtkomliga för styrelsen och valberedningen. Om medlemskap upphör raderas alla personuppgifter och lagras inte historiskt någonstans.

Föreningens funktionärer godkänner presentation på föreningens hemsida med funktion, adress, telefonnummer och mailadress.

Aktiva i föreningens aktiviteter samtycker till att personuppgifter registreras i syfte att kunna söka bidrag hos kommun och idrottsförbund.

Har du frågor eller funderingar kring detta å kontakta någon i styrelsen så ska vi försöka klargöra detta.

/Styrelsen, OK Borgen

Uppdaterad: 26 MAJ 2018 19:36 Skribent: Björn Johansson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
OK Borgen
Masugnsvägen 2
74850 Tobo

Kontakt:
Tel: 0705849978
E-post: This is a mailto link

Se all info