Hoppa till sidans innehåll

OK Brantens säsongsavslutning

30 OKT 2019 18:40
Årets säsongsavslutning gick av stapeln på tisdagskvällen i Herrskogs Församlingshem. Många slöt upp och hade en trivsam kväll i glada vänners samvaro. Flera flitiga och flinka pristagare i år. Ett referat finns om du klickar på, Läs mer...
  • Uppdaterad: 30 OKT 2019 18:40

Victor hade ordnat med en rolig 3-mannastafett som vi inledde kvällen med. Nybörjare och gamla rävar hade alla svårt att hålla koll på alla kontroller i mörkret utanför församlingshemmet. Gemensamt var att vi hade väldigt roligt och vädret var bästa tänkbara med en lugn och stjärnklar kväll. Till slut visade det sig att Lillemor Jonsson, Torbjörn Sundell och Magnus Sjöberg snuvade alla med en helt prickfri runda.

Vi hade två DM-mästare i år. Den ena i den garvade Sten Ericson, H 80 på medeldistans och en i den unga Linnea Sjöberg, D14 på Nattorientering.

Poängjakten vanns av överlägsne Lennart Korén i vuxenklassen. Han har samlat ihop hela 63 poäng, närmast bakom honom kom Monica Sjöberg på 50 poäng jagad av Magnus Sjöberg och Kristine Åkerlund båda två bara en poäng efter. Ungdomsklassen vanns av Lukas Sjöberg på 59 poäng jagad av Linnea Sjöberg på 54 och Julian Åström på 21 poäng. Övriga ungdomar som fick pris var Benjamin Åström, Elisa Åström och Angela Åström och Jonas Åkerlund.                                                                                                             

Efter att vi fikat gott tack vare Maj-Siri Korén, Lillemor Jonsson och Kristine Åkerlund kunde Kristine visa ett fint bildspel från året som gått. Vi har glädjande nog varit representerade både i norr och söder från tidig vår till sen höst.

Nu avslutar vi kvällen med att hylla Bo Åkerlund som fyllt jämt. Våra två drivfjädrar Victor Groenewegen Vd Weijden som håller i teknikövningar ute i Mjällomshallen varje onsdagskväll under hösten och Kristine Åkerlund som höll i intensivkursen för nybörjare i våras fick även de vår uppskattning.

Alla är Välkomna till Mjällomshallen under vintern. Ni kan gå in via träningskalendern och anmäla er så underlättar det för Victor som ska förbereda träningarna. Några träningar är förlagd till en helg.

OK Branten Tackar för allas insatser och hoppas på ett lika lyckosamt år 2020

Skribent: Marianne Nordin
Epost: Adressen Gömd

 

Våra sponsorer

                                    Mondi

 

Kyrkdals   Svets & Maskin

                                                Följ OK branten 2

Vill du bli medlem och stödja klubben!

Betala då in medlemsavgift till vårt bankgironummer: 438-0846.

150 kronor för enskild medlem eller 300 för hela familjen.

Meddela samtidigt namn och personuppgifter,

antingen i betalningen eller i ett mail              

till kassören, Kristine Åkerlund: This is a mailto link

Tel. 070-243 2017

 OK Brantens Swish    

 

  

 

Postadress:
OK Branten
Kristine Åkerlund, Liavägen 31
87264 Sandöverken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info