Hoppa till sidans innehåll

Hittaut

2018-08-23 19:36
Vi behöver din hjälp att sprida information om Hittaut i Norrköping - en aktivitet som passar de allra flesta. Du gör nyttja genom att bara registrerar dig - vi har drygt en månad på oss att plocka några checkpoints då Hittaut pågår till 2 oktober
  • Uppdaterad: 2018-08-23 19:38

Hittaut har pågått sedan i april i Norrköping, där vi tillsammans med NAIS, Kolmården, Matteus och Tjalve satt ut 100 kontroller i Vrinnevi, Åby, Krokek, Greby och Folkparken. På så sätt erbjuds alla kommuninvånare en motionsform där de samtidigt upplever nya platser. Det är gratis och det går att hämta karta hos t.ex. Handlaren i Kimstad, Mårängens Camping och bad, Skärblacka blomsterhandel eller så finns det också ett antal kartar i klubbstugan (omklädningsrummet). Du kan också använda webben eller appen.

Skapa en inloggning på orientering.se/hittaut. Genom att registrera dig och checkpoints bidrar du till att vi kan fortsätta och förhoppningsvis skapa en välbehövlig intäkt till klubben.Jag hoppas vi tillsammans kan dubbla de drygt 400 personer som hittills registrerat sig- om alla tar ett par checkpoints tillsammans med en icke-orienterare så är vi i hamn. Vi bidrar med att arrangera ett av Sveriges största friskvårdsprojekt - Hittaut finns på 35 orter med ca 24 tusen deltagare. Nästa år planerar vi att köra s.k. företagsutmaning – där man mellan eller inom ett företag kan uppmuntra till motion och friskvård för de anställda. Tror du det skulle vara intressant för det företag eller organisation som du arbetar för, så hör av dig så kan vi komma och berätta mer.

Skribent: Susanne Karlsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
OK Denseln
Orgavägen 2, Mårängen
61731 Skärblacka

Kontakt:
Tel: 01158600
Fax: 011-58600
E-post: This is a mailto link

Se all info