Hoppa till sidans innehåll

Summering av Klubbkaveln 2019

16 AUG 2019 13:06
  • Uppdaterad: 16 AUG 2019 13:06

Kvällen bjöd på fint väder och många trevliga Denslare. Något som slog undertecknad var vilken bredd vi har i klubben när vi samlas tillsammans. Vi har unga som bygger underifrån, samt äldre som stöttar uppifrån. Vi har 60+are som kommer och hejar. Vi har löpare (unga som äldre) som hjälper till att skugga våra yngre förmågor, vi har Denslare som hjälper till att arrangera.

Kul att få känna att vi har en god gemenskap och laganda!

Så till själva tävlingsmomentet:

Henrik Petersson tog tidigt initiativet i kaveln och sprang in med en tillräcklig ledning för att kunna ta ett par straffrundor på potatiskastningen. Ut växlades Wilma Andersson som även hon imponerade med en stabil insats på andra sträckan. Med hela sex minuters marginal växlade Wilma ut den mycket stabila Hugo Braam, som förvaltade ledningen ända in över mållinjen.  Grattis till vinnarlaget!

På en andra plats kom Elis Petersson, Matilda samt Niklas V S. Elis krigade sig i mål ca 2 minuter efter farsgubben. Matilda höll huvudet kallt och höll sin placering inför växling till Niklas, som till sista sträckan, hotad av namn som August Mollen och Linnea Clasdotter, presterade på topp och säkrade andra platsen.

På en tredje plats kom Rasmus Karlsson, Charlie och August Mollen. Som efter Augusts starka sista sträcka (stäckbäst med marginal) tog in en placering i totalen.

En ytterligare prestation stod Magnus Andersson för, som efter 3km av stenhård orientering behöll fokuset till potatiskastningen. Efter tre snabbt kastade potatisar kunde Magnus gå i mål utan en enda straffrunda!

 

Tack för ert hjärtliga deltagande! Vi får hoppas på en lika god uppslutning (och lite kortare banor) tills nästa år.

// Christer Lilja

Skribent: Christer Lilja
Epost: This is a mailto link

Postadress:
OK Denseln
Orgavägen 2, Mårängen
61731 Skärblacka

Kontakt:
Tel: 01158600
Fax: 01158600
E-post: This is a mailto link

Se all info