Hoppa till sidans innehåll

Nya tag med Klubbens kommittéer.

2018-01-22 22:17
Klubbens kommittéer har hamnat lite på undantag nu under några år, men nu tänker vi i valberedningen ta lite nya tag för att uppdatera listan på kommittéer och arbetsgrupper samt försöka fylla på med nya medlemmar.
  • Uppdaterad: 2018-01-22 22:17

Vi i valberedningen har haft en diskussion med styrelsen huruvida valberedningen är lämpad att gissa att medlemmar i klubben har intresse av ingå i kommittéer och grupper med diverse inriktningar, och om det inte borde bygga på egna val istället för att vi ringer och frågar om man vill ingå i en speciell grupp. Därför ges nu möjligheten ännu tydligare att berätta för oss att man är intresserad av att ingå i en befintlig grupp/kommitté eller att man gärna vill starta upp en ny som man tycker saknas i klubben.

Vi behöver dels uppdatera de namn som står på klubbens hemsida, då den listan har några år på nacken och alla där kanske inte är med i grupperna längre, eller kanske inte ens är med i klubben längre.  Det har också fyllts på med nya namn utan att listan på hemsidan uppdaterats.

För att enklast möjligt få ordning på detta behöver vi dels få reda på vilka som fortfarande är med i respektive grupp, dels vilka som vet att de är med i en grupp och inte står på hemsidan.

Då det sedan listan gjordes även fyllt på med nya medlemmar i klubben så behöver vi även få reda på från gamla och nya medlemmar om någon är intresserad av att vara med i någon av grupperna/kommittéerna eller kanske byta om man redan är med någonstans.

Om någon har idéer angående någon grupp eller kommitté som saknas i klubben så är det också intressant information för oss i valberedningen.

Listan över de grupper och kommittéer som vi har finns på hemsidan under denna länk:

http://idrottonline.se/OKDenseln/Klubben/organisationkommiteer

Där beskrivs också ungefär vad varje grupp/kommitté ägnar sig åt för typ av verksamhet. Har du ytterligare funderingar eller frågor angående vad verksamheten är så ta kontakt med sammankallande i respektive grupp/kommitté alternativt kontakta någon av oss i valberedningen.

En anmälningsfunktion kommer att läggas upp på hemsidan med följande kolumner:

  1. Namn, här skriver du ditt namn.
  2. Grupp/Kommitté, här skriver du vilken grupp eller kommitté det gäller.
  3. Status, här skriver du om du fortsatt är med i respektive grupp/kommitté MED, om du inte är med längre EJ MED,  och om du är intresserad av att gå med i en grupp INTRESSERAD och om du har idéer om en ny grupp som behövs så skriver du NY GRUPP.
  4. Kommentarer, här kan du skriva om det är t.ex. en undergrupp i gruppen/kommittén du är med i samt att du har möjlighet att förtydliga dig om du tycker att det behövs.

Ser vi att många väljer avanmälan så kommer vi i valberedningen att göra en uppföljning av de berörda över telefon.

Tiden fram till årsmötet börjar bli ganska begränsad, så ska vi rätsida på detta innan dess så ta dig gärna den korta tid det tar att fylla i anmälningsfunktionen senast lördag den 3/2!

LÄSA LÄTT:

Bekräfta ditt deltagande i klubbens grupper/kommittéer eller anmäl ditt intresse av att ingå i en av dessa under hemsidans anmälningsfunktioner senast den 3/2!

 

OK Denselns valberedning genom Fredrik Kempe

(Övriga medlemmar i valberedningen:  Anneli Berggren och Henrik Peterson)

Skribent: Fredrik Kempe
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
OK Denseln
Orgavägen 2, Mårängen
61731 Skärblacka

Kontakt:
Tel: 01158600
Fax: 011-58600
E-post: This is a mailto link

Se all info